Mercato Nerrazzurich!

el_nino

Post autor: el_nino » 25 cze 2006, 14:55

W to że Riquelme przyjdzie do was jest prawdopodobne lecz wątpie w to. Mimo iż pasowałby do Interu, bo tutaj zawsze się sprawdzali Argentyńczycy ale nie wiem czemu, uważam że nie przyjdzie do Mediolanu.
Sero pisze:Oby sie udało nim wzmocnić, bo jeśli nie on to pozostaje tylko ... Kaka Laughing

Z Kaką możecie dać sobie spokój, on zostanie w AC Milanie na 10000%, każdy klub nie ma szans na kupienie go, on jest Milanistą, no chyba że Milan spadłby do drugiej ligi, to może wtedy by przeszedł, ale w to raczej też wątpie.

Sero pisze:Co do Govu to raczej nie ma szans na niego. Inter szuka piłkarzy z innych pozycji, a pozatym bardziej prawdopodobny jest Mancini z Romy Wink

No Mancini by się przydał, nawet on mi sie widzi w Interze. Myślę że to był by dobry pomysł by go sprowadzić. Ale z tego co wiem to Inter jak dotychczas nie złożył oferty za niego.

Dzisiejsza La Gazzetta dello Sport donosi, iż właściciel mediolańskiego Interu osobiście zaproponował prezydentowi Villarreal 18 mln Euro w zamian za Juana Romana Riquelme.

18 mln to na pewno za Riquelme za mało, od 25 mln euro mogliby negocjować, chyba że byście Villarealowi kogoś jeszcze dorzucili, ale tak to Żółta Łódź Podwodna wam go nie odda za 18 mln.

Wróć do „Wracając Do Meritum”