Football videos - Kompilacje piłkarskie

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 25 cze 2006, 19:47

:jupi: :jupi: :jupi:

Dobra produkcja mlody 8) Zresztą jak tylko przeczytałem przedmowę to oczekiwałem czegoś naprawdę dobrego. No i jeszcze jej bohater - Dekunio :glass: :hardkor:

Kompilacja podoba mi się z kilku względów. Przede wszystkim mimo dość dużego nagromadzenia efektów nie przeszkadzają one w oglądaniu tego co dla mnie najważniejsze, czyli zagrań samego zawodnika. Nie lubię klipów przesadzonych a jest takich sporo. Trzeba znaleźć umiar w stosowaniu efektów bo co za dużo to nie zdrowo. Tobię się udało IMO. Dalej spodobały mi się ujęcia z których korzystałeś a te też trzeba umiejętnie wybrać. Chociaż szczerze mówią liczyłem na więcej świetnych podań (prostopadłe piłki) niż strzałów, ale trudno to uznać za minus Twojej kompilacji. Muzyka również dobrana dobrze, ale to oczywiście tylko moje zdanie. Wiadomo, że jednym muza może pasować bardziej a innym mniej więc nie dogodzisz wszystkim. Mi pasowała jak najbardziej. No i dobra jakość (zassałem HQ oczywiście) przy niezłej rozdzielczości.

Ogólnie rzecz biorąc bardzo mi się spodobała i na stałe zalegnie w kolekcji :wink:

:rydzyk: Miło mi, że Ci sie podobało, efektów rzeczywiscie było dużo, ale było to niejako wymuszone muzyką ;), thx! :mike: // mlody

Wróć do „Piłka nożna na świecie”