MŚ 2006: 1/8: WŁOCHY - AUSTRALIA, 26.06.2006 r.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 26 cze 2006, 16:43

No proszę, Alex w pierwszym zacznie... szkoda, że na MŚ jakoś zgubił forme, ale z drugiej strony, nie miał za bardzo czasu w fazie grupowej, żeby sie pokazać. On jakoś bardziej lubi zaczynać, niż wchodzić z ławki, więc może dziś się pokaże ;) No i te gwiazdy... :twisted: :lol: Może wyjdzie lepiej, niż te 70% Tottiego :P zobaczymy :)

Już chyba wszystko zostało napisane... :P Italia na pewno jest dziś faworytem, ale nie można lekceważyć Australii. Zawsze uważałem ją za silny zespół. Mają świetnego trenera, ale nie koniecznie lepszego niż włoski 'maestro' Lippi :P Dużym osłabieniem jest brak Nesty. Co prawda Matrixowi wyszedł ostatni mecz, ale IMHO nie ma on nawet w połowie takiej klasy, co Alessandro ;) Obawiam się, że po tym meczu, będziemy mieli drugiego zawieszonego zawodnika :P Atak... liczę na duet Toni- Gila, bo jakoś dobrze im się razem gra. Nie tylko na tych mistrzostwach, ale i w meczach towarzyskich zajebiście ze sobą współpracowali, więc tu nie mam obaw ;) Ciekawe gdzie Lippi ustawi Alexa. Jeśli nie ma Tottiego, to na mediapunta, a może 4-3-3 :> To byłoby ciekawe :P Ale myślę, że nie od początku meczu, zaczniemy ostrożnie :)

Liczę na zwycięstwo i mam nadzieję, że sędzia nie będzie głównym bohateram widowiska ;)

Forza Azzurri :!:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”