MŚ 2006: 1/4 - Niemcy : Argentyna - Berlin - 30 czerwiec

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 26 cze 2006, 18:13

Co do samego meczu, to dla mnie fawortytem mimo nieprzekonywujacego wyniku w meczu z Meksykiem jest :arrow: Argentyna :twisted: Niemcy pokazali sie dobrze tylko w meczu ze Szwedami, ktorzy byli w tym meczu tragicznie dysponowani. Z innej strony Argentyna trafila na bardzo dobrze ulozony Meksyk, ktory nie mial zamiaru odpasc w 1/8. Mysle, ze Pekerman nie popelni drugi raz z rzedu takich samych bledow, zreszta sam o tym juz mowil, ze popelnil pewne bledy :wink: Argentyna to tak naprawde teraz nie zbior swietnych indywidualnosci ale swietny monolit, ulozony pod JRR. Niemcy takan aprawde gdyby nie Polacy to trudno by bylo na nich stawiac, napewno Podolski i Klose sa teraz w formie i beda zagrazac bramce Pato :P
Co do samych roszad w skladzie, to dla mnie najlepiej by bylo gdyby Jose zmienil Cuchu na Aimara, ktory swietnei sie zaprezentowal w meczu z Meksykiem, co do innych zmian to powrot Burdisso i nic wiecej :twisted:
Messi fajnie gdyby zagral, ale ja bardziej jestem przekonany do Maxiego, ktory zreszta prezentuje sie bardzo dobrze 8)

Wróć do „Piłka nożna na świecie”