pizmak pisze:Podejrzewam że Ryan pogra jeszcze sezon i odejdzie z MU bo nie wytrzyma fizycznie.
Giggs przez całe życie deklarował wszem i wobec, że do końca swojej niebanalnej kariery pozostanie w szeregach Czerwonych Diabłów. (Podobnie rzecz się miała z Norwegiem Ole Gunnarem Solskjaer'em ). Dlatego też Walijczyk odrzucił atrakcyjną ofertę Interu Mediolan, która ponoć wpłynęła dwa lata temu. Takich piłkarzy z takim zaangażowaniem i wiernością szukać ze świecą.
el_nino pisze:Lewym pomocnikiem który mógłby się przydać Manchesterowi jest Vicente
A wiesz, że to wcale nie głupi pomysł? Vicente Rodriguez Guillen byłby idealnym uzupełnieniem lewej flanki. No tak, ale ilu kubiców, tyle teorii i wizji pierwszego składu.
My swoje, Ferguson swoje, a wszyscy wzmacniają się i to dość solidnie ( czyt. Tottenham, Chelsea, Arsenal ).
Ja mam jeszcze tylko nadzieję, że zyskamy na tragedii Juventusu ( z całym szacunkiem do tego klubu ).
Czytałem na pewnym forum ( nie będę ujawniał jakim
Mirante (22)- Gastaldello (22), Molinaro (23), Mantovani (22),Masiello (22)-Gasbarroni (25), Luci (21), Paro (22)-Volpato (20),Palladino (22), Del Piero
Tak więc praktycznie 100% składu zostanie sprzedane. I mam nadzieję, że właśnie na tym zyska Old Trafford i kibice, którym przecież klub jest coś jednak winny. Nie będę bawił się tutaj w spekulacje, kto miałby ewentualnie odejść z Juve do Manchesteru, bo od tego jest prasa.
Ja mam jeszcze tylko nadzieję ... ona umiera ostatnia.
Pozdrawiam.