Bo nikt tu nie ma obowiązku się tłumaczyć. Dla wygody userów jest temat o WP na forum, z którego nigdy nie korzystasz.Ebi pisze:
Nadal nie mam uzasadnieniea.
A ponieważ jest na stronie, to uprzedzę Twój kolejny wpis. Przewertuj sobie newsy, pod którymi się udzielałeś i znajdz sobie uzasadnienie.
To, że Tobie nie chce się sprawdzać, nie znaczy, że znalazłeś tu służących.
Przepraszam, że się wcinam, ale to jest infantylne, że każdy w tym temacie uważa się za pokrzywdzonego, choć sekundy nie poświęci, by się zastanowić czy nie jest winny.
W przypadku następnej wypowiedzi w stylu "Za co WP?????!!!!!11 żydokomuniści!" temat będzie zamknięty. Nigdzie się nie spotkałem z komentowaniem ostrzeżeń, tu też to nie jest potrzebne, to jedynie ukłon w Waszą stronę. Radzę już uzbroić się w meile przyjmujące powiadomienia o WP i przygotować się, że wszelkie kwestie będziecie rozwiązywać na priva z moderatorem. A moderator nie ma obowiązku tlumaczyć się.
Trzymaj się tematu, a nie dogryzaj. Zresztą to nie kawiarnia, że Cię w minutę obsłużą.Ebi pisze:Nadal nie mam uzasadnieniea. A przecież nikt nie każe byc ci moderaotrem, więc jeśli uwżasz to za pracę zamiast za zajęcie to zrezygnuj.