Piłka Ręczna

Awatar użytkownika
macko001
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: macko001 » 27 cze 2006, 14:29

no tak z 1 koszyka to najslabsze sa Tunezja i Dania , wiem ze wielkimi potentatami sa oczywiscie europejskie druzyny ( to raczej europejski sport ) Niemcy, Francja , Hiszpania , Chorwacja, ktore zdobywaly i zdobywaja medale MŚ i ME

z 2 koszyka najlepsza jest Islandia , ktora chyba czyni postepy, ostatnio jak ogladlem reczna to mi sie bardzo spodobali ,

w tym koszyku mocna jest tez Słowenia , ktora niedawno zdobyla nieoczekiwanie medal ME czy MŚ ( sorry ale nie pamietam dokladnie )
dobrze ze z tymi druzynami nie zagramy :)

3 koszyk - 3 pierwsze druzyny groźne , 3 ostatnie druzyny powinny byc latwiejsze do pokonania

w 4 koszyku nie ma mocnych druzyn, chyba ze rzeczywisice tak jak to Martinho pisal , ze Grenlandia , na szkole dunskiej wychowana moze urwac jakis punkcik faworytom

zobaczymy jak to bedzie , ja mam nadzieje ze nasza druzyna , ktora ostatnio czyni duze postepy ( widac , że ten sport i siatkowka u nas sie niezle rozwijaja , szczegolnie jesli chodzi o reprezentacje) poradzi sobie i wyjdzie z grupy ( 2 druzyny wychodza , pozniej chyba sa 2 grupy po 6 druzyn i tam jest walka juz o awans do cwiercfinalu)

Wróć do „Inne sporty”