MŚ 2006: 1/8 finału: BRAZYLIA - GHANA , 27.06.2006 r.

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Miko77 » 27 cze 2006, 19:05

Szkoda mi Ghany, wedlug mnie grala ladniej i lepiej, ale bramek nie strzelila ... czyli jednak byla gorsza :roll: ladnie gral Draman, Appiah, Muntari brakowalo Ghanczykom skutecznosci i szczescia bo zagrozenia stwarzali i w pewnych momentach to oni grali Brazyliane :wink:

Zawiodlem sie na Canrinhos ... Slabiutko moim zdaniem wypadl Ronaldinho jego podania byly dzis moco niecelne, ale moze to nie byl jego dzien 8) Fajnie ze Grubasek strzelil i ma w koncu ten rekord moim zdaniem to najlepszy dzis gol. Adriano troche samolubnie na poczatku mogl odegrac do Ronaldo ale wolal sam, zreszta wg mnie glownym grzechem Brazylijczykow byla samolubna gra dzis... wspomniany Adriano, Cafu * 2... kazdy ciagnal w swoja strone, oszczedzali sie mam nadzieje bo watpie zeby z taka gra szlo cos zrobic w cwiercfinale bo dosc dlugo to bronili sie przed przeciwnikiem a wychodzili jedynie z kontry... :lol:

PS fajny mecz, ale moglobyc wyzej i ciekawiej gdyby nie samolubnosc Kanarkow i niedokladnosc i brak sczescia Afrykanczykow

Wróć do „Piłka nożna na świecie”