John Travolta pisze:Raczej na Santiago Bernabeu. Nie licze ze wyłozymy 37 mln euro za Diarre. Nawet bym nie chciał.A może Makoun ma być następcą Diarry w Lyonie Tak mi się przynajmniej wydaje. I wtedy Mohammadou Diarra trafi albo na Old Trafford albo Santiago Bernabeu.
Wystarczyło dać choćby 9 mln funtów za Zokore. Tylko według mnie lepiej jest dać 37 mln euro za Diarre niż zostawić w środku Johna O'shea. Na pewno zainwestowana kasa mimo wszystko by się zwróciła. Co raz bardziej ciekawe staje się kto zostanie następcą Keane'a w szeregach United. Fergie powiedział, że nie będzie to Brytyjczyk. Tak więc Carrick jeżeli przyjdzie do nas to pewnie zostanie następcą Scholes'a, a nie Keano. Zokora i Makoun już mają swoje nowe kluby. Z wzmocnień wymienianych przez prasę na tej pozycji pozostali Diarra, Muntari, Mascherano i Armando Petit. Do tych dwóch ostatnich coś nie mam przekonania. Jakoś nie wyobrażam sobie, żeby defensywnym pomocnikiem w Manchesterze był piłkarz słaby fizycznie. Bardzo możliwe, że Fergie coś kmini tak jak już wcześniej o tym mówiono o decyzji sądu po skandalu w Serie A. Emerson, Vieira (którego nienawidzę) może na nich liczy. Do tego warto dodać, że bardzo możliwe iż A.C. Milan nawet jeśli nie zdegradują to może zostać im odebranych trochę punktów i może by tak się udało wyciągnąć Gennaro Gattuso. W końcu Milan i Man United to klubie współpracujące ze sobą i może właśnie ten transfer udało by się zrealizować. Kiedyś wspominano coś o Johanie Vogelu. Według mnie, to jest on za słaby na Manchester United, choć na ławkę to może przyjść.