Jestem przekonany, że Ryan pozostanie do końca kariery w Man United. Będize solidnym rezerwowym w następnych 2 latach.pizmak pisze:Podejrzewam że Ryan pogra jeszcze sezon i odejdzie z MU bo nie wytrzyma fizycznie.
Problemem Vicente są właśnie kontuzje. Ale czy Valencia puści swojego zawodnika? Jeśli zawodnik ten ma problemy zdrowotne w Hiszpanii, to wydaje mi się, że w Anglii mógłby sobie nie poradzić. Sczerze mówiąc, to z zawodników Valencii widziałbym w United Miguela i Villeel_nino pisze:Lewym pomocnikiem który mógłby się przydać Manchesterowi jest Vicente, tylko że męczą go kontuzje ale myślę że on byłby dobrym kandydatem do Manchesteru na taką pozycję.
Nie ma to jak nabijanie w temacie Manchester United (zbiorczy) co nie?j1mmy pisze:Cos juz czytalem ze Meakun podpisał z nami umowę , więc z Diarry nici , Zokory nici , Meakuna nici
Gdyby nie szanowny pan Ferguson to i Keano możnaby zaliczyć do tego grona...Loczek pisze:Takich piłkarzy z takim zaangażowaniem i wiernością szukać ze świecą.
Oby nie! Nie chcialbym widzieć w United żadnego zawodnika Starej Damy z wyjątkiem Camoranesiego.Loczek pisze:Ja mam jeszcze tylko nadzieję, że zyskamy na tragedii Juventusu ( z całym szacunkiem do tego klubu ).
ATI pisze:Fergie powiedział, że nie będzie to Brytyjczyk. Tak więc Carrick jeżeli przyjdzie do nas to pewnie zostanie następcą Scholes'a, a nie Keano.
Dokładnie. Tak więc do etgo dokupujemy Mascherano, bądź Muntariego i jest w porządku. Choć to prawda, że Fergie wspominał, że następcą Keano nie bedzie Brytyjczyk, tak Gill mówił, że zakupów doknają przed Mundialem.
Eeee..., że niby Mascherano i Petit słabi fizycznie?ATI pisze:Z wzmocnień wymienianych przez prasę na tej pozycji pozostali Diarra, Muntari, Mascherano i Armando Petit. Do tych dwóch ostatnich coś nie mam przekonania. Jakoś nie wyobrażam sobie, żeby defensywnym pomocnikiem w Manchesterze był piłkarz słaby fizycznie.
Mascherano + Carrick i na vicemistrza powinno wystarczyć.
Oj chyba nie ma szans. Jeżeli Milanowi odejmą punkty, tym bardziej Rino będzie chciał im pomóc wrócić na szczyt.ATI pisze:może by tak się udało wyciągnąć Gennaro Gattuso.