Manumef pisze:Arturo Baldasano - kandydat na prezesa Realu powiedział, że jest w stanie sprowadzić na Santiago Bernabeu oprócz Svena Gorana Ericssona ( ) Wayne'a Rooneya. Żałosne i śmieszne są te całe zapowiedzi potencjalnych kandydatów na fotel prezesa Realu.
To już się robi żałosne i naprawdę nie da się tego już czytać :mać: . Kluby takie jak Man United, Milan, Barca czy Chelsea powinny zaskarżyć Real, bo to co ci kandydaci na prezesa opowiadają jest żałosne. Wczoraj Kaka, Messi, Ronaldo. Dzisiaj Wayne Rooney i Sven Goran Errickson, a jutro pewnie Ronaldinho i Sir Alex Ferguson
Uważam, że wymiana na linii Manchester United - Atletico, gdzie do tego dojdzie gotówka za El Nino wydaję się być świetnym pomysłem. Według mnie Torres to obecnie jeden z najbardziej rozwiniętych snajperów jak na swój wiek. Do tego w napadzie z Rooney'em mógł by czynić cuda. A sam RvN byłby chyba chętny grać razem z Kezmanem w napadzie.
Manumef pisze:1 lipca juz jutro. Miejmy nadzieję, że Fergie zacznie już! działać. Muntari ponoć rozmawiał z działaczami Boltonu Wanderers. Reo-Coker, Carrick, Mascherano, Muntari a do tego Maloney z Torresem i będę szczęśliwy.
Do tego jeszcze można dorzucić Nolana i mimo wszystko Riquelme. Ciekawe jak się ma sprawa Joe Cole'a w Chelsea
Manumef pisze:P.S. Ponoć Cristiano Ronaldo dziś w wywiadzie telewizyjnym dla portugalskiej telewizji potwierdził, iz chce zasilić Real.
Już sam nie wiem co o tym sądzić. Już nieraz się mówiło o tym, że Cris ma opuścić United, ale po jakimś czasie sam Portugalczyk wszystko dementował. Nie tak dawno Ronaldo deklarował, że odpłaci się zaufaniem dla całego Manchesteru za to co dla niego zrobił klub. Szkoda było by Portugalczyka stracić.