Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 30 cze 2006, 13:02

el_nino pisze:Choć kocham Atletico to jednak muszę przyznać że nie dziwię się Torresowi, nie osiągnął ze swoim klubem żadnych sukcesów. Więc to że chce odejść nie jest zbyt wielkim zaskoczeniem.

Bardzo ładnie zdanie napisałeś - wiesz dla mnie Francesco Totti to mistrz, piłkarz który potrawi wszystko. Pozostanie na całe życie Romanista - ale jak nie kiedy jest mi szkoda go :? bo jako piłkarz zasługuje na wygranie wiecej - i nie mam nic kompletnie do Romy bo to nie oto chodzi. Poprostu swoim przywiązaniem do barw Totti i Maldini to we Włoszech grające pomniki :] ale jak popatrzymy na osiagniecie to wygląda to inaczej. Chyba że teraz Roma na Tottiego czeka ta wisienka na torcie :wink:

I to jest troche podobna sytuacja. Tylko Fernando jeszcze nie podją tej decyzji która Francesco jakis czas temu - bo każdy wie jakimi pieniędzmi go kuszono. Atletico wychowało Torresa i albo pozostanie "grający pominikem" i zawsze bedzie kojażony z Ateltico jako ten dzieciak :wink: , albo podziekuje za wszystko i bedzie chciał wiecej osiągnąc w piłce. Oczywiście moze przyjąc teze że teraz Atletico idzie po mistrza jak po swoje :wink:

I sądze że tu kasa nie ma aż takiego znacznie - a bardzie właśnie decyzje samego zainteresowanego. Bo to może być najważniejsze decyzje w jego karierze. Mimo młodego wieku. Oczywiście jak on zdecyduje że ochodzi to Atletico tylko czeka aż MU, Milan czy nawet przypisywana Cheslea zaczną sie "bić" i oferowac masaktyczną kase.

Sick a w jakiej TV to powiedział ? wiesz może ? To ładne sumy Kaka 100 milinów, Ronaldo 65, a gdzie DM i stoper i jeszcze inny ? Real na kredytach :wink:

Wróć do „Anglia”