Tenis

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 01 lip 2006, 10:41

NAprawde Agnieszka w swietnym stylu wkracza do seniorskiego tenisa, a co to by bylo gdyby wyelminowala Kim :roll:
Napewno to nie jeszcze ta sila i wytrrzymalosc co Belgijaka, ale zawsze mozna powlaczyc, a to Polka potrafi bardzo dobrze :twisted:

A dzisiaj gra Sharapova i cos mi sie wydaje, ze podzieli los swojej rodaczki Kuzniecovej, ostatnie wyniki przynajmniej nie moga dawac pewnosci w zwyciestwo Marii. Z innej strony Wimbledon to jej turniej jak u panow Federera 8)

Dzisiaj za to w turnieju mezczyzn czeka nas pojedynek schodzacej gwiazdy Agassiego i swiecocej ostatnio pelnym blaskiem gwiazdy Rafaela Nadala :!: :!: :!:
Zapowiada sie znakomicie, jesli Nadal pokona Andre to moze miec decydujacy czynnik w walce na trawie dla niego, napewno takie zwyciestwo ogromnie go podbuduje i da mu pewnosc taka jak chocby na Roland :wink:
Mnie osobicie bardzo interesuje spotkanie Marcosa Baghdatisa z Grosjeanem, jestem ciekaw co prezentuje po sukcesie w Australi Cypryjczyk :!: :?: Tam mi sie bardzo podabal w sowjej grze i szkoda, ze mecz rozpoczyna sie o 17 :evil:

Wróć do „Inne sporty”