Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8657
Kontakt:

Post autor: cloner » 01 lip 2006, 16:33

Wg mnie Janas powinien zostac, i budowac to co zaczal kilka lat temu :!: Nie idzie mu zle, doswiadczenie juz ma spore. Wie jakie bledy popelnil, i zapewne teraz ich juz nie popelni, bo wtedy bylby juz calkowicie spalony :!: Wydaje mi sie, ze kandydatury trenerow z zagranicy odpadaja dopoki prezesem PZPN'u jest Listkiewicz :wink: Poza tym co taki Beenhaker [czy jak on tam sie kurde nazywa] moze wiedziec o polskiej lidze :?: gówno wie, i wg mnie gówno bedzie wiedziec :lol: Albo bedzie musial zatrudnic polskich asystentow [watpie, zeby chcial, predzej sciagnie kogos ze swojego kraju], zeby ta OE dobrze sprawdzic :twisted:

Koszty tez sa wazne, Janas zarabia 1/4 tego co musielibysmy dac np. temu Holendrowi, a tymbardziej trenerow z 'lepszym nazwiskiem', np. Ranieriemu czy tymbardziej Hitzfeldowi :lol: Nawet Kasperczak zażądałby kwoty minimum dwukrotnie wyzszej, anizeli Janas pobiera z PZPN'u :wink: Dobrze, ze wybral Senegal - bedzie tam sobie wygrywac eliminacje z Zimbabwe, Gabonem czy Libia :wink: [z takiej grupy Polska wyszlaby z kazdym trenerem].

Piwus jakis czas temu wkleil linka z GW, byly tam argumenty za Janasem, Majewskim, chyba tez Kasperczakiem. Gdyby sie tak przyjrzec, to najlepiej wypada tam oczywiscie obecny nasz selekcjoner :wink: Przynajmniej mnie sie tak wydaje 8)
Juz wiele osob pisalo, ze Majewski sie nie nadaje, gdyz on potrafi tylko sklocic zawodnikow ze soba, i z nim oczywiscie tez :lol: Z Janasem chyba nikt sie nie kloci, z prostego powodu, nasz trener mało mówi :lol:

Jestem za pozostawieniem na stolku Janasa, jesli sie skompromituje i przegra w el. do me np. z Belgia czy Finlandia to powinien odejsc, bo porazki z Portugalia sa wliczone, a z Serbami trzeba powalczyc :twisted: Juz raz na turnieju na Ukrainie udalo nam sie z nimi wygrac [aaaa, i jeszcze u nas towarzystki wygralismy 2 lata temu] :wink:

Ale jesli nie Paweł Janas, to ... ktos z zagranicy, ale ... mlody :!: Trener, ktory dopiero zaczyna sa kariere :!: Ktos taki jak np. Klinsmann czy Van Basten :wink: Wiem, ze to dwa rozne charaktery, dwie rozne osobistosci, ale podalem ich z racji mlodego wieku [uprzedzam pozniejsze pytania] :wink:
Z Polski tez jest jeden mlody trener, ktory bedzie do wziecia juz za 2 lata - Michal Probierz 8) Narazie ma kontrakt z Widzewem na rok, ale jesli sie utrzymaja i zajma niezle miejsce, przedluza z nim kontrakt na nastepny sezon [niestety pozniej juz nie bedzie różowo] :lol:

To tyle moich bezsensownych rozwazan :lol2:
Mam nadzieje, ze udalo mi sie wprowadzic mały mętlik :lol2:

Pozdrawiam i zycze wiecej realnego podejscia do spraw zwiazanych z Nasza Reprezentacja :)

Wróć do „Polska”