Niestety nie, boczeher pisze:Lukaz mam nadzieje ze delegujesz swoj team do walki
od jakiegoś czasu chciałem wybrać swój team ale jak usłyszałem o wykluczeniach to odechciało mi się tego.Lukaz pisze:Jestem w wielkim szoku i nie mogę dojść do siebie.
No nic jest 2:0 dla Ciebie (Giro + TdF - walkowery)
Ciekawe czy będzie kto miał startować w Vuelcie
I znów masz złe wieściczeher pisze:Tak wiec ubyl nastepny faworyt Wino mimo ze nie jest zamieszany, nie wystartuje "dzieki" druzynie w ktorej jezdzi - ehhhh kibicowalem mu
A tymczasem Wino nie próżnuje:
Vinokurov oraz kazachstańskie firmy chcą przejąć zespół od Manolo Saiza, który jest niemal że kluczową postacią w aferze dopingowej która zdziesiątkowała peleton TdF. W przeciągu najbliższych dwóch lat zostanę najprawdopodobniej kierownikiem sportowym zespołu kolarskiego - stwierdził Kazach i dodał Zrobiliśmy błąd, że na początku czerwca po przejęciu zespołu przez firmę Astana nie podjęliśmy znaczących kroków w sprawie przeniesienia zespołu. Powinniśmy odkupić większość udziałów od Saiza i możliwie, że zespół byłby ocalony jeszcze przed startem w Strassburgu. Jednak nie mogłem sobie wtedy tym zawracać głowy, bo musiałem przygotować się na Wielką Pętle. Lider Astana-Wurth podobno znalazł w Kazachstanie pięć przedsiębiorstw które będą finansować nowy zespół.
Decyzja o przyszłości Astana-Wurth zostanie podjęta po rozpatrzeniu wszytkich dowodów które otrzymała komisja UCI od hiszpańskich władz.