LOL, Scholes przez ostatnie kilka lat był naszym czołowym pomocnkiem, a 32 lata to jeszcze tak za duzo nie jest. Dalej moze nam zaoferowac gre na najwyszym poziomie. A następca juz czeka na pierwszą okazje by go wygrysc. Naturalna kolej rzeczy. A powiedz co moze nam zoferowac Smith, oprócz swietnych wslizgów? Srednio czyta gre, chociaz idzie mu coraz lepiej to do zadowalającego poziomu mu jeszcze daleko. Marne podania, i brak kreatywnosci. Park? Skrzydłowy, głowny atut to szybkosc, jest zbyt chaotyczny by grac w srodku pola, pozatym nie potrafi strzelac z dystansu co jest sporym minusem. Wiec powiec mi w czym Park i Smith mogą sie równac ze Scholesem bo ja nie bardzo rozumiem?Ja nie twierdzę, że Scholes jest ,, leszczem ". Uważam tylko ( spoglądając na ostatnie jego poczynania ), że skoro jest zaawansowany wiekowo, to kontuzji mnóstwo musi łapać, a co za tym idzie osłabia zespoł. A skoro uważasz, że Park i Smith mogą mu buty czyścić to ja Ci współczuję serdecznie i widzę, że to nie ja mało Premiership oglądam, a Ty.
Powiedz mi jak gral dla Spursow. Oprocz niego w pomocy grali jesze Davids i Jenas. Carrick byl od kreowania gry, byl playmakerem i nic pozatym. W reprezentacji tam go wystawiono bo nie ma dla niego innej pozycji i nie ma zabardzo typowych DMF w kadrze, gral tam z potrzeby w Tottenhamie tak nie gra.A powiedz mi, na jakiej pozycji występował w niedawnym meczu Anglików bodajże z Ekwadore.? Chyba właśnie na defensywnym. Poza tym, tak się nim wszyscy interesują, niby taki ,, el fenomeno" a sam mówisz, że jest taki sobie, w miarę. A skoro tak, to 20 baniek za piłkarza ,, w miarę " to chyba strzał w dziesiątkę nie jest ? Promocja piłkarza, który w swoim klubie wyrasta ponad średnią innych jest ogromna, ale czy to jest piłkarz na murawę Old Trafford?
Kto oprocz nas sie nim interesuje bo nie wiem? Jakis kandydat na prezesa Realu go obiecal, ale wyborow nie wygral wiec jestesmy tylko my i ewentualnie jakies plotki prasowe. Jakbysmy dali 20 baniek to bysmy sie sfrajerzyli. Typ jest tylko playmakerem, czesto przez caly mecz mu nic wychodzi az nagle wyjdzie mu jedno swietne zagranie i robi sie groznie pod bramka rywali. Typ wg mnie przydaby sie tylko jesli zmienimy ustawinie na 4-3-3 lub 4-2-3-1. W innym wypadku nie bardzo.
Wg mnie i wielu innych ludzi na forum MU(nie polskich zaznaczam) to 15 mln ktore oferujemy to jest juz za duzo. Ale za to ze jest anglikiem to ewentualnie tyle mozna by zaplacic.