Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post autor: John Travolta » 03 lip 2006, 18:51

Myślę, że nie to jest jedynym atrybutem Anglika. Poza tym, dziwne że Ferguson robi z napastnika pomocnika. Ale to inna para kaloszy. Skoro według Ciebie jest taki słaby, dlaczego Manchester go nie sprzeda?
Gloryfikacja Scholesa według Ciebie jest wskazana? Gratuluję. Powiedz mi, co wnosi do drużyny zawodnik mający 32 lata i borykający się z kontuzjami? Bo ja nie wiem? Jeszcze raz napomnę, Scholes może grać w środku ale jako zmiennik. A raczej nauczyciel nowego pomocnika.
A dlaczego kupilismy DD, Klebersona, Belliona i Millera? A dlaczego Phil i Fortune tam grali? To mógł byc zwykły ludzki błąd. Nie wyobrazam sobie Smitha w pierwszym składzie w przyszłym sezonie. Chyba ze wróci do ataku.
A pozatym Scholes to jest AM ewentualnie CM, a Smith miał grac na DMF wiec tak naprawde cięzko porównac. A 32 letni zawodnik moze zaoferowac druzynie mnostwo doswiadczenia na boisku. Napewno wiecej moze zaoferowac niz nie jeden maga utalnetowany 21 latek. Scholes miał jedna kontuzje w tym sezonie, to tak duzo? Kazdemy sie zdarza.
Nie wiem czy zauważyłes, ale te plotki transferowe tyczą się nie tylko Realu, ale i nas. Nie wiem czy też dochodzi do Ciebie to, że w United takie plotki są na porządku dziennym i im ich więcej, tym większa rzesza kibiców jest zniesmaczona.
Tak jak wspomniałes, nawet 15 milionów to za dużo.
Różnica jest taka ze my złozylismy dwie oficjalne oferty, potwierdzone przez Tottenham i oficjalnie odrzucone. Nikt inny takiej oferty nie złozył.

Wróć do „Anglia”