Myślę, że nie to jest jedynym atrybutem Anglika. Poza tym, dziwne że Ferguson robi z napastnika pomocnika. Ale to inna para kaloszy. Skoro według Ciebie jest taki słaby, dlaczego Manchester go nie sprzeda?
A dlaczego kupilismy DD, Klebersona, Belliona i Millera? A dlaczego Phil i Fortune tam grali? To mógł byc zwykły ludzki błąd. Nie wyobrazam sobie Smitha w pierwszym składzie w przyszłym sezonie. Chyba ze wróci do ataku.Gloryfikacja Scholesa według Ciebie jest wskazana? Gratuluję. Powiedz mi, co wnosi do drużyny zawodnik mający 32 lata i borykający się z kontuzjami? Bo ja nie wiem? Jeszcze raz napomnę, Scholes może grać w środku ale jako zmiennik. A raczej nauczyciel nowego pomocnika.
A pozatym Scholes to jest AM ewentualnie CM, a Smith miał grac na DMF wiec tak naprawde cięzko porównac. A 32 letni zawodnik moze zaoferowac druzynie mnostwo doswiadczenia na boisku. Napewno wiecej moze zaoferowac niz nie jeden maga utalnetowany 21 latek. Scholes miał jedna kontuzje w tym sezonie, to tak duzo? Kazdemy sie zdarza.
Różnica jest taka ze my złozylismy dwie oficjalne oferty, potwierdzone przez Tottenham i oficjalnie odrzucone. Nikt inny takiej oferty nie złozył.Nie wiem czy zauważyłes, ale te plotki transferowe tyczą się nie tylko Realu, ale i nas. Nie wiem czy też dochodzi do Ciebie to, że w United takie plotki są na porządku dziennym i im ich więcej, tym większa rzesza kibiców jest zniesmaczona.
Tak jak wspomniałes, nawet 15 milionów to za dużo.