Mercato Nerrazzurich!

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post autor: Sero » 04 lip 2006, 9:35

Łukasz_ pisze: ogólnie mówiłem o bazarze, zawsze może się trafić ktoś ciekawy
A no to sory, źle Cie zrozumiałem ;) Tylko sam nie wiem kogo Inter mógłby stamtąd pozyskać. Najlepiej to chyba Buffona i Trezegueta jak Toniego nie uda się pozyskać :P

goofii pisze: i ponoc dostali odp ze Marsylia chce 10 baniek

Szczerze powiedziawszy to nie tak dużo :) Koleś naprawde umie kopać i za rok jego cena podwoi się, a za dwa będzie najdroższy na świecie :p

Tak poważnie to Ribery byłby świetny, ale szkoda, że jest skrzydłowym (nie wiem może gra też w środku ? ale zadatki ma ). Swoją drogą tak jak pisze Goofii Romy raczej nie zasili bo inni są faworytami, a MU już przed mundialem wysłał ofertę do Maryslii. Pozatym prasa nawet nie połączyła go z Interem, ale to tylko kwestia czasu ;)
Aimar faktycznie jest świetny. Szkoda tylko, że jest aż tak kontuzjogenny. Valencia chce grosze za niego, ale tak naprawde to Inter ryzykowałby kupnem go. Nie wiem co o nim myśleć, z jednej strony tak bo to wielki talent, z drugiej nie właśnie przez to że większość sezonu potrafi przesiedzieć na ławce.

goofii pisze:Cos mi sie wydaje ze 4-4-2 ktore tak preferuje Mancini jest juz przezytkiem co nawet pokazuja MS

Przeżytek to niekoniecznie. Tym bardziej, że trenerzy wymyślają coraz to nowsze zadanie dla zawodników w tym systemie. Też jestem zdania, że trzeba mieć dobrych wykonawców - tak jak wszędzie zresztą. Natomiast gdyby Inter miał przeżucić się na 4-3-2-1-1 to tym cofniętym napastnikiem mógłby być Adriano jeśli tylko jest w formie. Bomba, przyspieszenie i drybling. Choć z drugiej strony brakowało by podań. Bo Roma ma świetnego zawodnika na tę pozycje i nie ma o czym gadać ;) natomiast schodki zaczynają się tutaj.

Wróć do „Wracając Do Meritum”