A no to sory, źle Cie zrozumiałemŁukasz_ pisze: ogólnie mówiłem o bazarze, zawsze może się trafić ktoś ciekawy
goofii pisze: i ponoc dostali odp ze Marsylia chce 10 baniek
Szczerze powiedziawszy to nie tak dużo
Tak poważnie to Ribery byłby świetny, ale szkoda, że jest skrzydłowym (nie wiem może gra też w środku ? ale zadatki ma ). Swoją drogą tak jak pisze Goofii Romy raczej nie zasili bo inni są faworytami, a MU już przed mundialem wysłał ofertę do Maryslii. Pozatym prasa nawet nie połączyła go z Interem, ale to tylko kwestia czasu
Aimar faktycznie jest świetny. Szkoda tylko, że jest aż tak kontuzjogenny. Valencia chce grosze za niego, ale tak naprawde to Inter ryzykowałby kupnem go. Nie wiem co o nim myśleć, z jednej strony tak bo to wielki talent, z drugiej nie właśnie przez to że większość sezonu potrafi przesiedzieć na ławce.
goofii pisze:Cos mi sie wydaje ze 4-4-2 ktore tak preferuje Mancini jest juz przezytkiem co nawet pokazuja MS
Przeżytek to niekoniecznie. Tym bardziej, że trenerzy wymyślają coraz to nowsze zadanie dla zawodników w tym systemie. Też jestem zdania, że trzeba mieć dobrych wykonawców - tak jak wszędzie zresztą. Natomiast gdyby Inter miał przeżucić się na 4-3-2-1-1 to tym cofniętym napastnikiem mógłby być Adriano jeśli tylko jest w formie. Bomba, przyspieszenie i drybling. Choć z drugiej strony brakowało by podań. Bo Roma ma świetnego zawodnika na tę pozycje i nie ma o czym gadać