Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 04 lip 2006, 15:46

piwus pisze:Rozgrywającym Dinama (nie Nationalu, Grigorie nic nie łączy z Nationalem Wink) już się Wisła nie interesuje, bo został sprzedany za 1,4 mln euro w pakiecie z defensywnym pomocnikiem do Poli.
Myslalem ze do Nationalu
stan_mic pisze:Bramkarz Dolha był do tej pory gwiazdą Rapid'u...
nie wiem ale ja mam takie odczucie ze on raczej nie byl tam 1 bramkarzem
piwus pisze:Ale widzę, że rozszerzyłeś w między czasie definicję rumunizacji na wszystkich graczy z ligi rumuńskiej, niekoniecznie pochodzenia rumuńskiego Neutral
piwus pisze:No to co? Legia portugalizowana Smile2.
gdzie ja rozszerzylem pojecie rumunizacji do zawodnikow grajacych w lidze rumunskiej a nie pochodzacyhc z tego kraju :?:
czeher pisze:ahhh tylko matrwi mnie ta rumunizacja Wisly Exclamation jak i zaciag z ligi rumunskiej
czeher pisze:zreszta zobaczymy ilu rumunow lub pilkarzy wywadzacych sie z tamtejszej ligi przytsapi do rozgrywek w barwach Wisly
Nie osadzam tego co robicie, napisalem tylko ze martwi mnie takie zachowanie :!: bo przyklad Blaszczykowskiego [pokazuje ze mozna w Polsce znalezc dobrych pilkarzy :!: ale niektoryz ida na latwizne i dzieki temu cala nasza pilka kuleje - oczywiscie jest to szerszy problem ale jeszcze kilka klubow przejmnie zwyczaje np. Pogoni, lub nawet Legii, Wisly lub Plocka to naprawde nalezy sie bac czy przypadkiem polska liga nie bedzie zlepkiem brazylisjko-czesko-rumunskich druzyn

Wróć do „Polska”