Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post autor: Mefiu » 04 lip 2006, 17:00

Morrow pisze:Co do Mascherano sie zgodzę :) Ale co tu robi Maxi? Raz, że to skrzydłowy, dwa, że MU się nim nie interesuje, trzy, że jak już będzie musiał gdzieś odejść to najprawdopodobniej do Włoch bo poważnie zainteresowane są Milan i Inter. Owszem, pokazał się z bardzo dobrej strony na Mundialu, był najlepszym z Argentyńczyków ale żeby mógł pojawić się na OT najpierw musiałby odejść Ronaldo.
Fakt, mój błąd :oops:
ATI pisze:Tymczasem 19 letni Giuseppe Rossi mający włoski i amerykański paszport przedłużył kontrakt z United do 2010 roku.
Dla mnie to rewelacyjna wiadomość. :D Bardzo się cieszę, że Rossi będzie kontynuował swoją karierę na Old Trafford. Jeśli dalej bedzie sie tak rozwijał jak dotychczas, stworzy świetną parę z Roo w ataku (choć dwóch niskich? kojarzy mi się tu niezastąpiony duecik Cole - Yorke :wink: )
John Travolta pisze:Odnosnie zainteresowania Riquelme to kazdy menager szuka sznasy na kupienie gwiazd takich jak Roman. Jesli tylko jest ktos dostępny na rynku to trzeba próbowac.
Jak już wiadomo, na kupno Riquelme, United szans nie ma. Ja sie cieszę. Ważną informacja jest to, że jednak jakiegoś zawodnika na pozycję playmakera włodarze szukają. A wiadomo, że DMa trzeba kupić.
John Travolta pisze:Cahill wg mnie to bardzo dobry piłkarz, ale za słaby na United. Moze jest waleczny, ale to za mało, mimo wszysto brakuje mu troche umiejętnosci. Chociaz gdyby grał jak w sezonie 05/06 to moze jeszcze...
Wątpie aby Nigel Reo-Coker chciał juz odejsc ( wkoncu jest kapitanem, a jeszcze ma sporo czasu) i wątpie aby był taki tani. Angole teraz sporo kosztuja...
Fakt, to, ze jest kapitanem do czegoś zobowiązuje, jednak gdyby dostał ofertę z United, może pokusiłby się. Moglibyśmy sie też zdecydować na wymianę z dopłatą. Np. Fletcher i Miller + ok. 5-10 mln funtów. Szczególnie, że chłopak ma 22 lata i mógłby na wiele sezonów stać się zawodnikiem pierwszego składu.

Sir Alex Ferguson podobno jest zainteresowany sprowadzeniem Shilla Illiasu. 23-letni Ghanijczyk gra w klubie Asante Kotoko.
Ciekawe... Mamy szeroką kadrę wśró obrońców i nie widzę potrzeby sprowadzania kolejnego zawodnika. No chyba, że nie trzebaby wydawać zbyt dużych pieniedzy, a zawodnik ten miałby się okazać świentym wzmocnieniem. :wink:

Wróć do „Anglia”