tez mi sie tak wydajepiwus pisze:Posty piszesz coraz dłuższe, a treści tyle samo co wczesniej
I tu sie mylisz, i to bardzo !piwus pisze:Bardziej niż na wynikach kadry zależy Ci by ekswiślacy nie grali, ewentulnie by grali koszmarnie, by mieć satysfakcję
Zalezy mi na wynikach, a exwislacy moga grac, nawet niektorzy obecni zasluguja, zeby grac w naszej reprezentacji, np. Blaszczykowski
czeher pisze:Cloner a ty juz teraz wiesz ze eliminacje beda stracone tak
bosiz sie rewolucji w skaldzie a co zrobil janas przed mundialem - nie aby mala rewolucje personalna
niestety nigdy nie trenowalem pilki noznej, zaluje, ale na pewno na pozycji defensywnego pomocnika bym nie wystepowaliceald pisze:To może na jego pozycji niech zagra cloner który nie rozumie, że lepiej dopuścić się faulu taktycznego i zostać ukaranym nawet czerwoną kartką niż przepuścić rywala obok siebie i pozwolić mu wyjść do sytuacji "sam na sam"
a tak powaznie - to Sobolewski faulowal na srodku boiska
z tego co wiem, to filarem okresla sie zawodnikow, od ktorych ustawia sie sklad, a jesli dobrze pamietam Janas nigdy nie ustawial jedenastki od Frankowskiego czy Klosa. Od Dudka moze i ustawial, ale tylko wtedy gdy on gral w klubie.Babel pisze:Dobry trener nie pozostawia fliarów swojej drużyny w Polsce.
Ja to rozumiem, i to bardzo dobrze, tylko, ze przede wszystkim to pilkarze z Krakowa zawiedli. Np. Jelen zapieprzal az miloBabel pisze:Zrozum jedno w reprezentacji nie grają wiślacy, legionionisci tylko reprezentanci Polski
Wiem, Janas jest mlodszy, jeszcze ma czas, zeby osiagnac 'cos' jako trener.Babel pisze:Porównanie Karela Brucknera i Pawła Janasa jest co najmniej zabawne
Nie rozumiem dlaczego wszyscy chca zwolnienia Janasa
W naszym kraju nie ma wybitnych pilkarzy, sa tylko gracze dobrzy, a jak sie wznosza na wyzyny swoich umiejetnosci mozna ich nazwac nawet bardzo dobrymi
Ehhh, chyba taka mentalnosc przecietnego Polaka, druzyna zagrala ponizej oczekiwan - zwolnic !
Bierzmy przyklad z prezesow ligowych, ktorzy zwalniaja trenerow co kilka spotkan.