Tenis

Awatar użytkownika
Kaprzyk1991
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post autor: Kaprzyk1991 » 06 lip 2006, 12:13

Crash_Romeo pisze:Roger Federer znowu dzisiaj nie dał szans Ancicowi, czy wielki Szwajcar znowu w finale zmierzy się z Rafaelem Nadalem "2" światowego Rankingu...czy tym razem Ferdex nie da szans Nadalowi na trawie ? W tym turnieju imponuje mi Hiszpan ktory przy małym doświadczeniu radzi sobie Świetnie na trawie. Mówiono że nie wychodzą mu sztuczki które prezentuje na innych nawierzchniach... w szczególności w tych grach na cegle i na kortach R.Garrosa, Rafael mógł już odpaść na samym początku turnieju kiedy to po dwóch przegranych setach z Robertem Kendrickiem zdołał odrobić strate i w wielkim stylu pokonał rywala. Nadal w zastraszającym tempie uczy sie wiele na trawie. Wielkim wydarzeniem byłoby zobaczyć tą dwójke na kortach Wimbledonu w Finale !!
Może i Nadal szybko się uczy grać na trawie ale jak na Federera to chyba jeszcze za mało. Nadal może i ma olbrzymi talent ale do Rogera i jego gry na trawie jeszcze mu troche brakuje. Osobiście myślę, że Federer znowu wygra Wimbledon. Jeśli Rafael wygra turniej to będzie to dla mnie niespodzianka.

Wróć do „Inne sporty”