Po kolei jak sobieżyczysz.*_Zaza_* pisze:Po 1
*_Zaza_* pisze:Po 2
Wiesz tego akurat ja Ci nie przytoczę, bo na nie mogę znaleźć, a szukać dłużej mi się nie chce. Ta informacja, jakoby Robbenowi coś nie leżało w ilości minut pochodzi nie z internetu, tylko od znajomych mi osób, które interesują się Premiership. Ostatnio w żadnym serwisie internetowym tego nie widziałem, bo sprawa przez jakiś czas była wyciszona. Tak czy siak Arjen jest raczej możliwy do wyciągnięcia, a napewno bardziej niż Kaka.*_Zaza_* pisze:Napisz mi statystyki jego wystepów w ostatnich dwóch sezonach
Nie wiem czy to akurat będzie tu najistotniejsze. W Realu też na pewno niskiej pensji by nie miał.*_Zaza_* pisze:ile wygrał i ile zarabia
Wiesz pisałem, że nie wierzę we wszystko co zapowiedział Calderon, a nie, że jego wypowiedzi jest totalną bzdurą. Część napewno zrealizuje.*_Zaza_* pisze:Piszesz że nie wierzysz w wyborcze obietnice ale wcześniejsze posty sa w jakim "klimacie' ? to cos tu nie gra ...
Zambrotta mówił, że nie jest galaktyczny. Tak, czytałem tą wypowiedź, ale ze słownika w Realu ma zniknąć słowo "galacticos", które służyło tylko i wyłączniewpływom marketingowym.