Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 06 lip 2006, 13:12

RealFan pisze:Emerson nie przekonuje mnie w żaden sposób bo swojej gry ofensywnej. Owszem jest on defensywnym pomocnikiem, ale warto by zawodnik z tej pozycji był również możliwie mocno kreatywny, tak jak Makelele, Vieira, bądź Essien czy Diarra.
Nie gadaj, że taki Makelele jest bardziej kreatywny niż Emerson. Akurat Makelele to typowy koleś od czarnej roboty w co ofensywie nie robi nic. Emerson już więcej.

Odnośnie Twoich teoretycznych transferów to szczerze mówiąc uśmiechnąłem się tylko pod nosem. Wypowiedź rodem z komentarzy na fioletowej stronce. Nie będę się specjalnie rozpisywał bo po co skoro Ty zakładasz, że Calderon kupi wszystkich jakich obiecał i wystarczą do tego pieniądze. Oczywistym jest, że Milan nie spadnie a więc Kaka nie odejdzie. Fabregas też nie odejdzie bo go nie puszczą a dogadanie z agentem piłkarza to jest nic kiedy ma ważny kontrakt. Także odpuść sobie. Z tym Robbenem to nic nie wiadomo. Zambrotta prędzej wybierze inny klub. Tak mi sie wydaje przynajmniej. Ofert będzie miał bardzo dużo. No i te 6-7 mln za Salgado to coś za dużo jak dla mnie. Być może się mylę.

Wróć do „Hiszpania”