Nie gadaj, że taki Makelele jest bardziej kreatywny niż Emerson. Akurat Makelele to typowy koleś od czarnej roboty w co ofensywie nie robi nic. Emerson już więcej.RealFan pisze:Emerson nie przekonuje mnie w żaden sposób bo swojej gry ofensywnej. Owszem jest on defensywnym pomocnikiem, ale warto by zawodnik z tej pozycji był również możliwie mocno kreatywny, tak jak Makelele, Vieira, bądź Essien czy Diarra.
Odnośnie Twoich teoretycznych transferów to szczerze mówiąc uśmiechnąłem się tylko pod nosem. Wypowiedź rodem z komentarzy na fioletowej stronce. Nie będę się specjalnie rozpisywał bo po co skoro Ty zakładasz, że Calderon kupi wszystkich jakich obiecał i wystarczą do tego pieniądze. Oczywistym jest, że Milan nie spadnie a więc Kaka nie odejdzie. Fabregas też nie odejdzie bo go nie puszczą a dogadanie z agentem piłkarza to jest nic kiedy ma ważny kontrakt. Także odpuść sobie. Z tym Robbenem to nic nie wiadomo. Zambrotta prędzej wybierze inny klub. Tak mi sie wydaje przynajmniej. Ofert będzie miał bardzo dużo. No i te 6-7 mln za Salgado to coś za dużo jak dla mnie. Być może się mylę.