Ogólna dyskusja o polityce

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 06 lip 2006, 13:53

czeher pisze:nie wiem ale czy jest mozliwosc ze wezna delokwenta podczas roku akademickiego
Może w tym przypadku chodzi o takie coś które było lub nadal jest - masz możliwość pochodzenia w czasie roku na jakieś wykłady kończące się jakimś egzaminem i później na okres trzech (?) miesięcy w wakacje idziesz na szkolenia. Mi to nie odpowiadało i olałem taką możliwość :lol:
czeher pisze:Ciesiolkiewicz i Bosak (82rocznik chyba)
Pewnie nie. Jakoś w czerwcu widziałem koło uczelni w czarnej limuzynie tego hooligana Widzewa, który obecnie teraz zajmuje się rybkami (może to jeden z tych dwóch wyżej), aż musiał otworzyć okno w aucie choć z pewnością ma klime - pewnie jakaś akcja 'politycy bliżej obywateli' :heft:
czeher pisze:A najlepsze jest to ze PiS w kampanii mowil cos o zaniechaniu koniecznosci zasadniczej sluzby wojskowej i wporwadzeniu zawodowego wojska jak w USA
Podczas kampanii gadali wiele rzeczy i ja bym do tego nie przywiązywał większej uwagi. Później ktoś z PiSu powiedział że kampania to kampania i trzeba trochę obiecywać :rozga:

Nie wiem jak to jest dokładnie ale podobno do więzienia można nie iść gdy ma się rodzinę na utrzymaniu. Chodzi oczywiście o jakieś mało znaczace sprawy. Niektórzy właśnie w tym celu szukają żony i robią dzieci :wink:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”