Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 06 lip 2006, 14:22

assurbanipal pisze:O Figo nie musze przypominac, bo do tej pory poprzez plebejskie zachowania waszych fanow...glowy swinek ipt. caly Swiat o tym trabil

Ale czemu Wy żyjecie cały czas ta historią Figo ? Kto na tym lepiej wyszed z perspektywy czasu ? To ja się pytam ile innych obietnic nie został spełnionych przez Pereza i innych ? :> mamy zacząc wyliczanie Galaktyki ? bo mogły być wziąśc pod uwage że nie każdy jest jak ... Figo :roll:
iceald pisze:Tak w ogóle, to powrót Capello do Madrytu przypomina mi podobną sytuację która miała miejsce pewien czas temu w Barcelonie - chodzi mi o powrót van Gaala. Kiedy van Gaal prowadził Barcę po raz pierwszy odnosił sukcesy - a już jego kolejna przygoda z FCB zakończyła się po 6 miesiącach w fatalnym stylu. Nie wiem czemu, ale nie mogę się oprzeć temu porównaniu
Jak będzie - zobaczymy, bo silny Real jest niewątpliwie potrzebny w La Liga. Choćby po to, aby zwycięstwa Barcelony w Gran Derby smakowały lepiej

Iceald to ja tylko napisze od siebie że Fabio wracał też do Milanu i tez miło tego nie wspomina :roll: "Dwa razy nie wchodzi się do tej samej rzeki to jego słowa :twisted: Może jest tak pewny siebie ... albo nie miał wyjścia :wink:
Ostatnio zmieniony 06 lip 2006, 14:25 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”