Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2405
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 06 lip 2006, 14:24

Cai pisze:Spadłeś z księzyca?
No pewnie. Mieszkam sobie na Księżycu i tak od czasu do czasu sobie wędruję na Ziemię, aby poczytać nieco waszych wypocin i dołożyć coś do nich od siebie :lol:
Cai pisze:Za takich piłkarzy jak Minambres czy Pavon nikt nie da nawet złamanego grosza.
Za Minambresa napisałem "grosze". Być może odejdzie za darmo, ale nigdy nic nie wiadomo. Pavon za darmo raczej nie pójdzie. W jakiejś drużynie z końca tabeli uchodziłby za "gwiazdę". Tutaj jednak ten milion, może 2 wejdzie. Nie sądzę jednak by odszedł za friko.
Cai pisze:Za Helguere podejrzewam, ze nikt więcej niż miliona nie da, podobnie jak za Garcie.
Zobaczymy, ale myślę, że będzie więcej niż milion :]
Cai pisze:Za 6 mln można kupić niezłej klasy obrońcę, a nie starego i wypalonego przeciętniaka.
29 czy 30 lat to jak na obrońcęnie aż taki bardzo stary. Popatrz na Cafu. I zapewniam Cię, że za 6 milionów nie kupisz nikogo lepszego, a jeśli tak to powiedz mi kogo :>
Niggaz pisze:Odnośnie Fabregasa to napisz mi dlaczego Arsenal miałby go puścić a następnie dlaczego Cesc chciałby odejść.
Arsenal oczywiście powodów do sprzedaży nie ma. Ale tak na poważnie to nikt nie ma powodów by sprzedawać piłkarzy pierwszego składu, a jednak takie transfery w przeszłości miały miejsce i mieć będą nadal. To jest częścią futbolu i nikt ani nic tego nie zmieni. Sam Fabregas nigdy oficjalnie nie powiedział, iż chce odejść. Jeśli natomiast dogadano się z agentem, a co za tym idzie Cesciem to znaczy, że nie wyklucza on przeprowadzki. Może to trochę głupi powód, ale jednak ojczyzna to ojczyzna i klimat też lepszy :]

Wróć do „Hiszpania”