No pewnie. Mieszkam sobie na Księżycu i tak od czasu do czasu sobie wędruję na Ziemię, aby poczytać nieco waszych wypocin i dołożyć coś do nich od siebieCai pisze:Spadłeś z księzyca?
Za Minambresa napisałem "grosze". Być może odejdzie za darmo, ale nigdy nic nie wiadomo. Pavon za darmo raczej nie pójdzie. W jakiejś drużynie z końca tabeli uchodziłby za "gwiazdę". Tutaj jednak ten milion, może 2 wejdzie. Nie sądzę jednak by odszedł za friko.Cai pisze:Za takich piłkarzy jak Minambres czy Pavon nikt nie da nawet złamanego grosza.
Zobaczymy, ale myślę, że będzie więcej niż milionCai pisze:Za Helguere podejrzewam, ze nikt więcej niż miliona nie da, podobnie jak za Garcie.
29 czy 30 lat to jak na obrońcęnie aż taki bardzo stary. Popatrz na Cafu. I zapewniam Cię, że za 6 milionów nie kupisz nikogo lepszego, a jeśli tak to powiedz mi kogoCai pisze:Za 6 mln można kupić niezłej klasy obrońcę, a nie starego i wypalonego przeciętniaka.
Arsenal oczywiście powodów do sprzedaży nie ma. Ale tak na poważnie to nikt nie ma powodów by sprzedawać piłkarzy pierwszego składu, a jednak takie transfery w przeszłości miały miejsce i mieć będą nadal. To jest częścią futbolu i nikt ani nic tego nie zmieni. Sam Fabregas nigdy oficjalnie nie powiedział, iż chce odejść. Jeśli natomiast dogadano się z agentem, a co za tym idzie Cesciem to znaczy, że nie wyklucza on przeprowadzki. Może to trochę głupi powód, ale jednak ojczyzna to ojczyzna i klimat też lepszyNiggaz pisze:Odnośnie Fabregasa to napisz mi dlaczego Arsenal miałby go puścić a następnie dlaczego Cesc chciałby odejść.