Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 06 lip 2006, 14:40

Jarzyna bo wkurwaiją mnie dzieci mające swoje skłądu pod poduszką - rozumiesz ? Ty chyba wiesz o co chodzi - mimo że się do nich nie zaliczasz to wiesz jak jest wśród fanów Real ? To ma być najbardzie utytułowany klub ? no właśnie odpowiedz mi na to ? kto robi z siebie idiotów od prezydnetów po kibiców ? kto jest od dwóch lat najwiekszym pośmiewiskiem piłki klubowej ? kto w tym momnecie próbuje robić rzeczy które nie przystoi takim klubą ? Sparta Praga ? Chyba szansune im sie nalezy ale - mowa - i klase muszą pokazać nie prawdzasz ? I nie chodzi o Kake bo nie widzisz gryze :P w innych kwestiach ! Przeciesz dzieci maja swój pierwszy raz po wyborach prezydenckich :? No makto Boska jeden Figo sprzeda całą piłke klubowa ? Tylko judasze w około ? Kasa - kasą w piłce podstawa ale o czyms zapominają nie sądzisz ?

Assurbanipal chciałoby się napisać a krwe dotlenił :roll: i po temacie :P weż troche zejdz na ziemie dobrze chyba ze chcesz inaczej rozmawiać do dawac zaczniemy temat ?

Serie B ? trudno jak winni to zapłaca za to - mnie nie straca jak innych :] nie kibicuje Milanowi dla sukcesów zreszta pewnie gdyby te wybory nie było by cie tu a jak masz swój pierwszy raz i ograzm transferowy :P

Wróć do „Hiszpania”