9.07 - Berlin - Finał MŚ - Włochy : Francja

Awatar użytkownika
subuK
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post autor: subuK » 06 lip 2006, 19:02

Warto dodać że Włosi mają dużo lepszą ławkę rezerwowych, wszyscy zawodnicy (z wyjątkiem bramkarzy) już grali w tych mistrzostwach, czy Nesta naprawde nie będzie mógł zagrać w finale, musze przyznać że liczyłem na jego powrót, z całym szacunkiem dla Matrixa i podziekowaniem za wspaniały mecz z Niemcami (co tu dużo mówić wszycy Azzurri zagrali wspaniale ;p) ale uważam że Nesta jest lepszym obrońcą nawet po kontuzji, mam nadzieje ze stanie sie cud i Alessandro zagra jedna, ja swoją drogą (jako że jestem zagorzałym kibiecm Romy) chciałbym zobaczyć De Rossiego
(wiem wiem wielku z was pewnie uważa ze za swoja głupote nie powinien grac itp) ale jak wynik bedzie już pewny ale moze trio Perotta-De Rossi-Totti coś pokaża, o dziwo wbrew wcześniejszym oczekiwaniom to Simone jest najlepszym graczem Romy na tych mistrzostwach. Wg mnie od pierwszej minuty powinien zagrać Gilardino bo zagrał naprawde dobrze w meczu z naszym zachodnim sąsiadem, fakt że wszedł na bardzo mocno zmęczonego już rywala ale chyba on powinien zagrac, a Toni jako "dżoker" (jak to kiedys uwiebiali mówić na Żewłakowa <z góry przepraszam za porównanie>), ale co tu dużo mówić (pisać?) lipii ma o tyle dobrze że niezależnie kogo watwi na boisko gracz ten nie będzie odbiegał klasą od swojego odpowiednika z pola i to jest siłą Italii

FORZA GRANDE AZURRI ! ! !

Wróć do „Wracając Do Meritum”