Mercato Nerrazzurich!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 06 lip 2006, 19:47

Sero zdanie "u Pana Boga za piecem" wyjaśnie wszystkie wątpliwośc odnoście tego czy zostanie. Z tego co wiem to Mancio nie do końca był na "TAK" ale o tym że El Chino pozostanie zawodnikiem Interu już pisano od dawna. Choć narazie nie oficjalnie. Morattim ma wiecej do gadanie przynajmiej w kwesti zarodków i kontraktów. Z tego co wiem inne kluby też walczyły o niego. Głowy nie dam ale chyba nawet Viola czy Parma a także typowe średniaki :wink:

Materazzi ? a widziałeś info na temat innych Włoskich graczy ? Chyba nikt z fanów Real nie wierzy do końca w to że w przyszłym sezonie może grać w Real z 6 Włochów :wink: Za kolorowe to nawet jak na pomysły Capello. Benithez zrobił nie mały zaciąg Hiszpanów, ale juz w pierwszym sezonie "obronił do wynik"

Widziałeś info na temat Patricka Vieiry ? ładnie musi się czuć nie ? Przychodził mi. ta tego że Capello chciał zrobić z Juve maszyne by wygrywać w europie - był Kanonierem z krwi i kości - kapitanem - teraz Capello uciekł jak nic a Francuz ma dylemat. Ciekawe co zrobi. 15 milionów to suma i tak w plecy dla Juve po rok gry :roll: Zreszta podobnie inni.

Wróć do „Wracając Do Meritum”