Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek » 06 lip 2006, 20:30

Manumef pisze:W międzyczasie do tej grupy dołączą Park Ji-Sung, Gary Neville, Rio Ferdinand, Wayne Rooney, Gabriel Heinze i Edwin van der Sar. Louis Saha, Mikael Silvestre oraz Cristiano Ronaldo dojadą pod koniec lipca. Obóz zaczyna się 15 lipca.

Alfred Hiczkok ( celowe spolszczenie ) nie wymyślił by lepszego scenariusza, niźli ten, który ma miejsce na Old Trafford. Dziwi mnie fakt, że Nistelrooy ( albo Nisterlooy jak mawia pan Szaranowicz :lol: ) za naganne zachowanie względem J E D N E G O zawodnika zostaje niemalże wykluczony z drużyny. A pan Ronaldo, który wszem i wobec oznajmia że woli Real od Manu jedzie na tournee. Może górę biorą względy finansowe. Bądź, co bądź, ale Ronaldo to teraz pierwsza twarz w Manchesterze a promocja klubu na świecie ( tak jak w przypadku Realu ) jest bardzo ważna.
Manumef pisze:Czyżby był to początek ofensywy transferowej ze strony Sir Alexa Fergusona? Rolling Eyes

To jest tylko uzupełnienie tej luki. Nic poza tym. Jak to ma być ofensywa transferowa to ja wysiadam, nie mam biletu :wink:

ATI pisze:Chyba jednak zapomniał o Holendrze wcześniej wspomnieć, albo liczył na jakieś słowa błagalne od RVN'a Wink . Jak sam Ferguson wyznał oczekuje Nistelrooy'a na przedsezonowych przygotowaniach. Szkot życzy sobie aby 24 lipca Holender stawił się na treningu. No więc brawo Fergie.

Parafrazując przysłowie ,, kto zrozumie kobiety " - kto zrozumie Fergusona? Bóg jeden raczy wiedzieć.
ATI pisze:Taki australijski Lampard/Gerrard

Po strzeleniu dwóch bramek ( i to jakich :shock: ) Japonii zyskał na wartości. Też oponowałbym za sprowadzeniem Australijczyka na Old Trafford. Był by idealnym wzmocnieniem, zaklejeniem dziury w portkach.

Wróć do „Anglia”