MŚ 2006: 8.07.2006 r. - mecz o 3 miejsce Niemcy:Portugalia

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 07 lip 2006, 12:44

Adrian Firek pisze:Wracając jeszcze do głównej myśli tego meczu to nie podoba mi się to podczas meczu Niemcy (np.) Włochy gdy Włosi są przy piłce są wygwizdywani a gdy Niemcy to jasne oklaskiwani, wiem że takie jest kibicowanie ale przez to MŚ nie są..."piękne"
czy ty kiedykolwiek widziałeś jakiś mecz?
zawsze tak jest, na drużynę przeciwną się gwiżdże a swoich oklaskuje, myslisz że jakby mistrzostwa były gdzie indziej to by nikt nie gwizdał?
Corinthians pisze:Elizondo i Larrionda najlepszymi sedziami mundialu.
faktycznie, masz rację, dla mnie dużym rozczarowaniem była postawa sędziów europejskich, po azjatach niczego wielekigo się nie spodziewałem, do śmierci nie zapomnę tego japońca co sędziował mecz Polska- Ekwador
niestety ten japońsi sędzie poprowadzi mecz o 3 miejsce
Adrian Firek pisze:Ale popatrz Niemcy są gospodarzami i muszą coś zdobyć jak nie było szans na mistrzostwo to muszą poprostu muszą zdobyć to trzecie miejsce a kto im pomoże...sędziowie
taak, a ten dalej swoje, sędzia pomógł Niemcom tylko w jednym jedynym meczu (mało pomógł, ale jednak zawsze coś)
Włochom też pomógł, pomyłek było dużo, za dużo
Ale jeśli chodzi o sędziowanie pod gospodarzy to niepowtórzyła się sytuacja z Korei i Japonii gdzie Korea doszło do półfinału tylko dzięki sędziom
W tym meczu kibicuję oczywiście Niemcom i mam nadzieję, że wygrają

Wróć do „Piłka nożna na świecie”