Tak, już To widze. Flip i Flap, Stuk i Puk. Niech mi ktoś wytłumaczy, skąd The Sun bierze podobne wiadomości?Tymczasem dziennikarze the Sun znowu zaskakują. Laughing Według tejże gazetki Marcello Lippi po finale Mundialu zrezygnuje ze swojej posady selekcjonera Włoch, by dołączyć do Sir Alexa Fergusona i z nim poprowadzić Manchester United. Fergie ma ponoć po przyszłym sezonie zakończyć pracę jako trenera, a jego obowiązki przejmie Lippi natomiast Ferguson otrzymałby funkcje głównego managera (którym chyba jest i tak od zawsze).
ATI pisze:Co o tym sądzicie Question Jak dla mnie to wielki wymysł, ale perspektywa wydaje się być ciekawa. W końcu Włosi za Lippiego nie grają już catenacio. Może taki plan w tym wszystkim jest, że Lippi pościąga piłkarzy Juve. Sam nie wiem co o tym myśleć. Rolling Eyes
Juve w United? ManJuve United. Taki zlepek to tylko w Erze
To by było spełnienie marzeń. Taki piłkarz w Manchesterze byłby niczym zbawienie dla niewiernych. Niczym Mojżesz prowadzący Lud przez Morze. Ale znając brukowce, to tylko odbije się głośnym echem i pozostanie w cieniu spekulacji.ATI pisze:Gattuso marzy o grze dla United! I znowu według the Sun Man United bacznie się przygląda sytuacji Milanu i decyzji prokuratury w sprawie Rossonerich
ATI pisze:Ponoć 2 miliony funtów wystarczą, a żeby Kuszczak był zmiennikiem van der Sara od przyszłego sezonu.
Kuszczak, Fabiański, kogo my jeszcze mamy z bramkarzy ? Nie uwierzę, póki nie zobaczę. Ileż to razy podobne newsy dochodziły do naszych uszek ? Tyle razy, ile widzieliśmy Janasa olewającego wszystkich swoim pseudotrenerskim moczem.
Ty też jedziesz nad jezioro?ATI pisze:Ciekawy się robi dzisiejszy dzień. Laughing