Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek » 07 lip 2006, 12:50

Tymczasem dziennikarze the Sun znowu zaskakują. Laughing Według tejże gazetki Marcello Lippi po finale Mundialu zrezygnuje ze swojej posady selekcjonera Włoch, by dołączyć do Sir Alexa Fergusona i z nim poprowadzić Manchester United. Fergie ma ponoć po przyszłym sezonie zakończyć pracę jako trenera, a jego obowiązki przejmie Lippi natomiast Ferguson otrzymałby funkcje głównego managera (którym chyba jest i tak od zawsze).
Tak, już To widze. Flip i Flap, Stuk i Puk. Niech mi ktoś wytłumaczy, skąd The Sun bierze podobne wiadomości?
ATI pisze:Co o tym sądzicie Question Jak dla mnie to wielki wymysł, ale perspektywa wydaje się być ciekawa. W końcu Włosi za Lippiego nie grają już catenacio. Może taki plan w tym wszystkim jest, że Lippi pościąga piłkarzy Juve. Sam nie wiem co o tym myśleć. Rolling Eyes

Juve w United? ManJuve United. Taki zlepek to tylko w Erze :lol:

ATI pisze:Gattuso marzy o grze dla United! I znowu według the Sun Man United bacznie się przygląda sytuacji Milanu i decyzji prokuratury w sprawie Rossonerich
To by było spełnienie marzeń. Taki piłkarz w Manchesterze byłby niczym zbawienie dla niewiernych. Niczym Mojżesz prowadzący Lud przez Morze. Ale znając brukowce, to tylko odbije się głośnym echem i pozostanie w cieniu spekulacji.
ATI pisze:Ponoć 2 miliony funtów wystarczą, a żeby Kuszczak był zmiennikiem van der Sara od przyszłego sezonu.

Kuszczak, Fabiański, kogo my jeszcze mamy z bramkarzy ? Nie uwierzę, póki nie zobaczę. Ileż to razy podobne newsy dochodziły do naszych uszek ? Tyle razy, ile widzieliśmy Janasa olewającego wszystkich swoim pseudotrenerskim moczem.
ATI pisze:Ciekawy się robi dzisiejszy dzień. Laughing
Ty też jedziesz nad jezioro?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wróć do „Anglia”