Knajpa, czyli swobodnie o Mundialu

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 07 lip 2006, 13:49

2 głownych sędziów bym nie chciał, pewnie częsciej piłka by się od nich odbijała :lol: natomiast pomysł z chipem, lub zapisem video [jak w hokeju] jest chyba całkiem rozsądny.
Przeciwnicy zapisów mówia, ze to spowalnia akcję, powoduje niepotrzebne pauzy w meczu, ale ciekawe co mówiliby gdyby ich drużyna dostała po dupie niesłusznie, gdyby taki zapis video mógł uratować ich drużynę.

To co proponuje Sepp jest jest anoralne, mniejszyć liczbe graczy ? :shock: pfff już nie mielibyśmy diamentów czy innych choinkowych systemów/ustawień :P byłaby choinka bez czubka :D głupio by wyglądała :twisted:

ograniczenia praw bramkarzy tez wydaje się bezsensowne, łapać w rękę tylko w polu bramkowym ? nie wyobrażam sobie takiego meczu.

trudniej byłoby typowac wyniki, gdyby padały hokejowe wyniki.
jeszcze dojdzie do tego, że na lodzie w hali zaczną grac, coby piłka miała lepszy poślizg :badziewie:

jedynym rozsadnym pomysłem wydaje się byc podniesienie limitu żółtych kartek na mundalu do 3 [po 3 piłkarz dostawałby bana :lol: ]

Bo 2 to trochę mało, jak na nowoczesny futbol
assurbanipal pisze:Panowie oby to byla prawda. Jak zelfix odejdzie to sie znieczule alkoholem na caly tydzien
ja juz się znieczuliłem, po wczorajszym dniu, mi sie należało :lol:

Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”