Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: ossy » 07 lip 2006, 14:41

Łukasz_ pisze:Trzeba zrozumiec Nedveda chociaż to dziwne Ostatnio mówił że zostanie w Juve nawet jeżeli zostaną zdegradowani a teraz myśli o przenosinach do Kataru czy Arabii.
Ja wiedziałem że 3/4 składu Juve odejdzie ale myślałem że Nedved będzie jednym z tych którzy zostaną z klubem w ciężkiej chwili Jak widać się myliłem. Sero ma dużo racji bo o zdrowie też pewnie chce być spokojny i przy tym pogra sobie na luzie, nie mówie już o kasie
E tam, prawdopodobnie Nedved zostanie.

Ale teraz coś innego. Coś o pewnym pizdoglowcu:
Wydaje się, że Fabio Capello zdołał bardzo szybko zapomnieć o Juventusie. Po tym, jak podpisał 3-letni kontrakt z Realem Madryt, przyznał, że hiszpański klub jest dla niego najważniejszy na świecie.
"Jestem przekonany, że Real to najważniejszy klub na tej planecie." - powiedział przedstawicielom mediów. "Mam nadzieję na ponowną owocną współpracę z tym klubem."

60-latek to w oczach zarządu Królewskich człowiek, który jest w stanie wprowadzić Real na drogę sukcesów. Wcześniej odnosił je jeszcze z Milanem, Romą i Juventusem. Sam Capello przyznaje, że nie zamierza zmieniać swojej mentalności zwycięzcy.
"Musimy zdobyć trofea, w związku z czym musimy też ciężko pracować, być otwarci i ożywić ducha Realu Madryt." - zapewnił. "Chyba właśnie to straciliśmy ostatnimi laty."

"Potrzebujemy w drużynie atletów. Kibice nie znoszą piłkarzy, którzy nie biegają po boisku. Trzeba wszystkim uświadomić, że samo noszenie białej koszulki Realu nie zapewnia zwycięstw." - powiedział włoski taktyk. "W świecie futbolu mamy to wielkie szczęście, że pracujemy dwie godziny dziennie. W moim przekonaniu musimy wykorzystać ten czas w stu procentach." - dodał.

Capello przyznał również, że rozważa możliwość wydania pieniędzy na piłkarzy swojego byłego klubu. "W związku z tym, co teraz dzieje się we Włoszech, myślę, że wiele klubów będzie chciało kupić piłkarzy Juve i Milanu. Sporo klubów ma nadzieję, że oni zostaną zdegradowani." - powiedział Capello. Po chwili jednak pokusił się o komplement w stronę piłkarzy Bianconerich: "Dlaczego kluby się nimi interesują - zobaczycie w niedzielę. Oglądajcie finał Mistrzostw Świata i przekonajcie się o ich umiejętnościach. W tym meczu będzie aż ośmiu piłkarzy Juve!"
straciliśmy ostatnimi laty
się nimi interesują
Co za świnia. Chyba zapomnial skąd uciekł. Ale mozna bylo sie tego spodziewać. Po tym co zrobił Romie, i moze zrobić Realowi.

Niech sie buja :D

2WP //maestro

Wróć do „Włochy”