Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
peyter
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: peyter » 07 lip 2006, 16:46

Coraz bardziej wkurza mnie te pseudo proces, bo to normalnym procesem tego nazwac nie mozna. To co spotkało nasz Milan to jest sytuacja identyczna jak w lekturze szkolnej F. Kafki. Tam główny bohater tez jest oskarzony nie wiadomo o co z jakeigo powodu. I wogule ta cała amnestia przeciez to kpiny w stylu "dac małpom prawa człowieka". Widać ze odkad zmienił się rząd na gorszy wszystkie idzie sie walic. Zamiast cholera wykry wszysatkie machloje moggiego to "czerwoni" prokuratorzy wiecej czasu poswiecaja na dowaleniu Berlusconiemu, wedłe starej zasady " uderz tam gdzize boli najbardziej". Ja sie dziwie Silvio ze nie zrobił tam jakiejs rozpizduchy. Cholera teksty Juventusu s tylu zgadzamy sie na Serie B jesli inni tez poleca, przeciez to jest plucie w twarz prawu i sprawiedliwosci ! Co tu jest do udowodnienia , wszystko jest jasne moggi i jego ludzie do pierdla, Juventus do II ligi, Najlepsze jest to ze nie maja zadnych dowodów przeciw Milanowi. Żal mi tez Lazio i Violi bo one tez moga czuc sie ofiarami. Dobrze powiedział jakis gostek w tym artykule o amnestii ze to jest parodia ten caly proces..........

Wróć do „Wracając Do Meritum”