Ogólna dyskusja o polityce

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 07 lip 2006, 21:30

Babel pisze:Całe szczęście u mnie udało się z alergią.
W sumie u mnie też pewnie by to zadziałało, bo teraz to łykam prochy, biorę krople i chodzę z chusteczką. Fajowo :evil:
stan_mic pisze:Widzę, że poziom co niektórych forumowiczów poprostu... imponuje
I kto to mówi:
stan_mic pisze:Marcinkiewicz był (jest) świetnym premierem, ale jeżeli uznał, że jego czas minął to widocznie wie co robi!!
No chybo cię pokręciło :roll: Jeszcze niedawno mówił (bo o tej zmianie coś się mówiło od kilku dni) że nie da się i nadal będzie premierem. Chyba nie myślisz że to jest jego decyzja :zwała: Po prostu kaczki tak uznały i on musiał to zaakceptować. Jakby się nie zgodził to zaraz by wyciągnęli jakies brudy i tak czy inaczej długo na stanowisku by nie trwa(m)ł.
stan_mic pisze:Sorry, ale czy przespałem podpisanie nowej Konstytucji!?
Nie wiem co przespałeś, ale po wygraniu wyborów sami mówili że teraz nadchodzi IV RP :wink: Jak zwał tak zwał ale i tak nie jest dobrze :evil:
stan_mic pisze:Rozumiem, że można mieć zastrzeżenia do Młodzieży Wszechpolskiej, ale do młodzieżówki PiS-u!? Za co!?
Za obecne rządy :!: Jak nadal ich popierasz to Ci gratuluję i myslę że wiesz że jesteś w dużej mniejszości :zwała: A Marcinkiewicz był takim koniem pociągowym PiSu w sondarzach po wyborczych bo to jego ludzie najbardziej ze wszystkich polityków lubili a nie kaczki czy inne Dorny.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”