Napisał juventinisci pisze:o scudetto będzie walczyć Chievo i Sampdoria, może Palermo, Inter będzie 3
To nie Inter będzie grał w
lidzesci pisze:3
Czego? Marki? Marki już od kilku lat są wycofane. Teraz już tylko Euro zostało. Juventus miał markę, ale to było bardzo dawno. Teraz jedyną marką Starej Damy jest Moggi i jego scheda pozostawiona tak zasłużonemu klubowi. W moich (i jestem pewien, że w wielu innych także) oczach Juventus nigdy nie będzie taki jak niegdyś gdy Viali, Ravanelli i spółka zdobywali Puchar Mistrzów. Te czasy minęły bezpowrotnie.dzieciol pisze:Dla mnie ta liga nie straci...pilkarze i tak wroca do seriA..ale juz w innych klubach...tylko nie bedzie marki Juventus...wszystko...
Chyba sam w to nie wierzysz. Gdyby nikt z tego składu nie odszedł to mógłbyś mieć rację, ale wątpię aby Buffon, Zambrotta, Emerson, Vieira, Nedved, Ibrahimovic i Trezeguet (i zapewne kilku innych) zostali, aby pograć sobie w drugiej... ba, nawet w trzeciej lidze (bo tego żąda prokuratura). Jakoś to do mnie nie trafiaossy pisze:Będzie, po roku góra dwóch ale będziedzieciol pisze: tylko nie bedzie marki Juventus...wszystko...