coco pisze:Aimar w najgorszej formie jest lepszy od niego
Chyba coś ci się pomerdało. Może mówisz o innym Aimarze, albo o innym Fiore bo jak mnie pamięć nie myli to Fiore ma świetny sezon we Fiorentinie za sobą, a Aimar beznadziejny w Valencii. Wiem, że Football Manager w większości przypadków nie kłamie, ale tutaj nie widzę podstaw do ściągnięcia zawodnika, który nie daje gwarancji stabilnej gry w środku pola. Fiore natomiast tę gwarancję daje. Może nie ma jakiegoś przebłysku geniuszu, którego na siłę wszyscy starają się znaleźć u Argentyńczyka. Jest on tak samo przereklamowany jak Tevez czy Riquelme. Nam potrzeba piłkarza, który bedzie walczył a nie spędzał czas w szpitalu obok Recoby.
Zobaczymy jak się sprawdzi. Jak narazie nie rozumiem Twojego optymizmu bo Maicon niczym szczególnym się nie wyróżniał w Monaco, a kolejny średni zawodnik ze strefy Ameryki Południowej nie jest chyba tym czego na tę chwilę nam potrzeba. Zobaczymy jak wypadnie. Mam nadzieję, że dobrze bo kilka lat temu bardzo mi się ten chłopak spodobał, gdy grał w kadrze Canarinhos na Copa America. Potem jakby trochę spuśił z tonu. Mam nadzieję, że teraz pójdzie w ślady np. Dani Alvesa i zagra kapitalny sezon dając trochę odetchąć nadwyraz eksploatowanemu El CapitanoSero pisze:No i jest. Ten o którym mówiło się już od pół roku, że bedzie Nerazzurrim dziś przeszedł testy medyczne i w najbliższych dniach podpisze kontrakt z Interem. Chodzi oczywiście o Maicona