Knajpa, czyli swobodnie o Mundialu

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 07 lip 2006, 22:27

czeher pisze:Dobra tylko ze akurat w przypadku napastnikow musieli kogos nominowac a wyrozniajacych sie napastnikow bylo jak na lekarstwo
jak mam być szczery to ten młody Kadar [chyba tak] z Togo się wyrózniał walecznością, choć strzelił chyba tylko Korei

assurbanipal pisze:ale piekniejszego widoku niz placzacy Niemcy juz chyba nie zobacze
może płaczący odchodzący Kaziu M. ? :lol:
RóżA pisze:Henry zasłużył jak najbardziej na miejsce nie tylko w nominowanej 23 zawodników a nawet w podstawowej jedenastce. Przecież to głównie dzięki niemu reprezentacja Francji zaszła tak daleko w tych mistrzostwach, wyróżniał się i to znacznie na tle innych napastników biorących udział w turnieju. Gadanie, że nie powinien się tam znaleźć jest całkowicie nie na miejscu
Róża nie przesadzasz przypadkiem ?
Titi grał dobrze, ale nie błyszczał aż tak, aby go brac do "11" MŚ.
Też chciałbym aby wymiatał, ale prawda jest taka, że dobrze zaczał grać wtedy kiedy Zizou, czy Makelele, na początku [chociażby ze Szwajcarią] ni egrali na miarę swoich możliwości i wtedy nikt nie wróył im miejsca w finale, ja sam życzyłem im odpadnięcia, za styl jaki pokazali.
Titi jest trochę podmeczony sezonem, do tego gra sam w ataku, al enie gra na tyle odbrze, aby wcisnąć go do "11" najlepszych piłkarzy turnieju.

Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”