Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Post autor: brylancik » 07 lip 2006, 22:42

Nie należy jednak zapominać że tak naprawdę Solari nigdy nie przebił się do pierwszego składu i jego obecnośc na tej pozycji była tak naprawdę tylko na papierze. Figo IMHO grał na lewym skrzydle bo Beckham zabrał mu prawe a gdyby miał usiąść na ławie to skończyło by się to odejściem (zresztą tak wyglądał później było). Robinho nie radził sobie najgorzej na tej pozycji i myślę że gdyby to oznaczało że miałby grać w pierwszej 11-stce to nie robiłby problemów. Większość mówi że on powinien zająć miejsce Zidane'a ale szczerze mówiąc to ciężko mi wyobrazić sobie Robsona jako rozgrywającego...

Wracając do Jurado to mimo tego że Secunda to nie Primera :P to kiedyś należy dać mu sznse, bo jak nie teraz to kiedy. Może okaże się że po paru przeciętnych spotkaniach oswoji się z atmosferą jaka panuje na SB i pokaże to samo co w Castylli.

Ciekawi mnie jaka będzie teraz pozycja Soldado w drużynie Capello bo kto jak to ale on potrafi wyciągać to co najlepsze z graczów młodego pokolenia i mam nadzieje że takim następcą Cassano (który sam sobie jest winien że jego kariera nie podąża tak jak należy).

Nie można zapominać też o De La Redzie i Juanfran'ie który jest na wypożyczeniu. Mam nadzieje że po objęciu stanowiska przez Calderona nareszcie ruszy współpraca międzi Castillą a pierwszym zespołem bo to może być naprawdę silna broń na długi sezon.

Wróć do „Hiszpania”