Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: vakabayashi » 07 lip 2006, 22:59

brylancik pisze:Nie należy jednak zapominać że tak naprawdę Solari nigdy nie przebił się do pierwszego składu

I co z tego, zobacz kto zainicjował akcje po której Zidane strzelił gola z Bayernem Leverkusen dającego nam ostatni triumf w Lidze Mistrzów :!:

Solari był swietnym pilkarzem finezyjnym dobrym technicznie (jego przepiekny gol z jego ostatniego sezonu gry w Realu strzelony w samo okienko bramki) szkoda go bylo jak odchodził i naprawde od tego czasu na SB nie ma klasowego szkrzydłowego :?

brylancik pisze:Wracając do Jurado
Jurado jest jeszcze mlody i w pierwszej druzynie w nadchodzącym sezonie szansy nie dostanie, wg mnie powinien zostać na sezon jeszcze w Castilii a potem wypozycznie

brylancik pisze:jaka będzie teraz pozycja Soldado

Ja osobiście licze ze mocna, ze Capello da mu szanse sie pokazać
A nie mozna zapomiac ze jeszcze jest Portillio :!:
Ciekawe co z nim :?:

brylancik pisze:Cassano (który sam sobie jest winien że jego kariera nie podąża tak jak należy).

Nie zdziwiłbym sie jakby Capello go mocno przycisnął i wyciśnał tym samym z niego to co dobre dla samego Antonio i dla druzyny.
W koncu to jego podopieczny z Romy w której to po odejsciu Capello sie nie odnalaz a za Don Fabia grał wysmienicie

brylancik pisze:Nie można zapominać też o De La Redzie i Juanfran'ie

De la Red jak dla mnie zasługuje na bycie w szerokiej kadrze na przyszły sezon, talent chlopak ma moze i na miare Fabregasa :wink:
Cos mi sie wydaje ze dla Juanfrana sie miejsce nie znajdzie z powodu mozliwego transferu tak Joquina jak C. Ronaldo :x

Sezon długi meczów wiele, bedzie miał Fabio czas sprawdzić wielu zobaczymy czy objawi sie nam jakis duuuzy talent w przyszlym sezonie :)
RealFan pisze:że w środku ma do zaoferowania jeszcze więcej.

Masz racje, duzo wiecej pozytku z Robsona mozna miec na srodku tam grał w Santosie i tak gra w reprezentacji.
Mysle ze skrzydłowy do nas przyjdzie jesli nie Robben to moze C. Ronaldo poczekamy zobaczymy :wink:

Wróć do „Hiszpania”