OK zainicjował bardzo ważną bramke ale nie można powiedzieć że jego przejście do Mediolanu jakoś znacząco się odbiło na grze Realu. Jednak fakt faktem że był to zawodnik nieprzeciętny i miał dar do strzelania pięknych bramek jak chociażby ta z derbów Madrytu lub ta z Getafe. Muszę też przyznać, że zdziwił mnie fakt że nie zrobił kariery w Mediolanie (oczywiście ma jeszcze czas i ja go nie przekreślam).vakabayashi pisze:I co z tego, zobacz kto zainicjował akcje po której Zidane strzelił gola z Bayernem Leverkusen dającego nam ostatni triumf w Lidze Mistrzów Exclamation
Solari był swietnym pilkarzem finezyjnym dobrym technicznie (jego przepiekny gol z jego ostatniego sezonu gry w Realu strzelony w samo okienko bramki) szkoda go bylo jak odchodził i naprawde od tego czasu na SB nie ma klasowego szkrzydłowego Confused
Bezsensowne jest takie podejście. To że jest mlody to nie ma większego znaczenia bo umiejętności ma duże a w Realu ja już wspomniliśmy od dawna brakuje klasycznego lewego pomocnika a on właśnie takim jest. Ewentualnie może w grę wejść wypożyczenie, żeby się ogrywał w La Liga... Każdy zawodnik chyba kiedyś zaczynał karierę ale w Realu panuje takie niezdrowe przekonanie że kto jest z importu i droższy ten jest lepszyvakabayashi pisze:Jurado jest jeszcze mlody i w pierwszej druzynie w nadchodzącym sezonie szansy nie dostanie, wg mnie powinien zostać na sezon jeszcze w Castilii a potem wypozycznie
Też na to liczę bo chłopak co tu nie mówić ma duży talent i grzechem było by to zmarnować. Pojawiały się oferty między innymi z Valencii (sam zawodnik bardzo chciał tam grać ale po przejściu Moro to chyba już nie aktualne) więc szkoada by było stracić kolejnego świetnego gracza. Liczę na Capello i jego wyczucie w poszukiwaniu nowych gwiazd.vakabayashi pisze:Ja osobiście licze ze mocna, ze Capello da mu szanse sie pokazać
A nie mozna zapomiac ze jeszcze jest Portillio Exclamation
Ciekawe co z nim Question
Trzeba pamiętać że przed wyborami w prasie głośno było o tym że napewno z klubem pożegnają się trzej zawodnicy - Cassano, Gravesen i Woodgate. Jak wiadomo po przyjściu Capello wszystko się zmieniło i przesądzone jest tylko odejście Gravesena. Myślę, że Cassano dostanie sznasę od Capello i gdyby się naprawdę zmotywował i przestał by wpiepszać hamburgry w McDonald'sie to mogło by coś z tego wyjść. Pożyjemy, zobaczymy...vakabayashi pisze:Nie zdziwiłbym sie jakby Capello go mocno przycisnął i wyciśnał tym samym z niego to co dobre dla samego Antonio i dla druzyny.
W koncu to jego podopieczny z Romy w której to po odejsciu Capello sie nie odnalaz a za Don Fabia grał wysmienicie
Z tym Fabregasem to troszkę przesadziłeśvakabayashi pisze:De la Red jak dla mnie zasługuje na bycie w szerokiej kadrze na przyszły sezon, talent chlopak ma moze i na miare Fabregasa Wink
Cos mi sie wydaje ze dla Juanfrana sie miejsce nie znajdzie z powodu mozliwego transferu tak Joquina jak C. Ronaldo Mad
Sezon długi meczów wiele, bedzie miał Fabio czas sprawdzić wielu zobaczymy czy objawi sie nam jakis duuuzy talent w przyszlym sezonie Smile