Tour De France

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 08 lip 2006, 11:33

Babel pisze:Dlatego oglądam ostatnie 15-20 km etapu.
ja rowniez, przelanczam na relacje z wyscigu okolo 17 - czyli na ostatnie 10-15km
Babel pisze:Po cichu licze na Michaela Rogersa który świetnie jeździ na czas, a jak się zmobilizuje w górach to może to byc jego wielki wyścig.
No nie wiem chyba jednak gory w TdF sa zbyt wymagajace - w Giro byly przypadki ze zawodnicy nie specjalizujacy sie w "gorach" potrafili znalezc sie w czolowce np. Bradley McGee czy nawet Di Luca - ktory wybitnym "wieloetapowym goralem" jednak nie jest -
Babel pisze:A może kontynuacja amerykańskich tradycji Leiphaimer bądź Landis którzy dobrze jeżdzą na czas, a w górach lepiej od wspomnianego Rogersa.
Wg mnie jest to bardzo pra2wdopodobnie, ogolnie moim faworytem jest wlasnie Floyd, a jak pisalem wczesniej upatruje tez "francuskiego zwyciezce" w osobie Moreau
Babel pisze:Moze Kloden, Popowicz, Savoldelli, Mienszow? W Mayo, Rasmusena nie za bardzo wieże w zwycięstwo w klasyfikacji generalnej.
Koloden zapowiada walke o zwyciestwo, zobaczymy w najblizszych dnaich w jakies jest formie, ogolnie team powinien jechac na niego - trzeba rowneiz zaznaczyc ze byly tam tarcia pomiedzy kierownictwem teamu a Klodenem ale brak Janka prawdopodobnie zmienil sytuacje

Jezeli chodzi o zawodnikow Discovery Chanel to na papierze liderem jest Hincapie (zyciowa forma) :!: wiec Savo i Popowicz beda tylko pomocnikami - oczywiscie sytuacja moze ulec zmianie -

Dla Menchova docelowa impreza wydaje sie jednak Vuelta

BartekTS pisze:Gdzie jest ten formularz zgłoszeniowy?? Twisted Evil
too late :!:

Wróć do „Inne sporty”