Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Post autor: brylancik » 08 lip 2006, 12:54

assurbanipal pisze:Nie wiem czy piszesz powaznie, czy sobie jaja robisz. Raula bardzo szanuje, ale jego forma w zeszlym sezonie nie ma sie nijak do Bestii Smile
Piszę jak najbardziej poważnie. Jak by nie patrzeć to forma Raula przed ciężką kontuzją była bardzo przyzwoita, co więcej grał napewno lepiej niż Baptista. Po rehabilitacji było już gorzej ale przecież nie wiadomo było czy Raul wyzdrowieje na MŚ, a on pojawił się znacznie, znacznie wcześniej. Pozatym forma jaką reprezentował na mistrzostwach była nie najgorsza (Baptista na nie nie został nawet powołany :P - to oczywiście żart bo to o niczym nie świadczy ;) ) , pozatym Raul cieszy się bardzo dużym autorytetem w zespole i jest osobą która "może sama wygrać mecz". Pozatym jeśli twierdzisz że oglądałeś prawie wszystkie mecze sezonu (pewnie masz abonament na hiszpańską telewizję satelitarną :lol: ) to byś wiedział że to że Raul nie strzelił żadnej bramki w końcówce sezonu to był przypadek. Wystarczy sobie przypomnieć akcję po której Raul strzelał do pustej bramki a Soldado dotknął piłkę przed samą linią lub to co wyprawiał bramkarz Villareal w spodkaniu z Realem. Pozatym jest to jescze młody piłkarz który gdy się tylko odblokuje i będzie grał na swojej pozycji to strzeli nie jedną brmkę dla Realu ;)
assurbanipal pisze:W takim razie porownaj ile meczow na tej pozycji zagral Baptista i ile raul, a nastepnie ich dorobek goli i asyst Smile
Mi się nie chce ale jak masz dużo czasu i dobrej woli to liczę na to że mi taką statystykę przytoczysz. Z chęcią bym obejrzał 8)

Wróć do „Hiszpania”