Knajpa, czyli swobodnie o Mundialu

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 08 lip 2006, 13:50

Rumeczek pisze:a teraz taka ciekawostka na temat upodobań Poldiego :P
Wikipedia.pl pisze:W wolnych chwilach i przed meczem uwielbia słuchać muzyki, zwłaszcza polskiego rapera Mezo
['] :lol:

Chyba trzeba będzie wprowadzić specjalną rangę dla wszystkich tych, którzy wypisują swoje teorie nie mając żadnych racjonalnych argumentów i bronią się tezą, że każdy może mieć własne zdanie. Ja rozumie, że własne zdanie to podstawa, ale jeżeli jest ono bez sensu i nie potraficie go uargumentować to nie oczekujcie, że ktoś je będzie szanował. Zwariować tu można :?

Ciekawe gdzie się podział Neverhood, który forsował opinię o Capello jako trenerze za mało doświadczonym, o za słabych wynikach i ogólnie za słabym na Real. Kiedy zapytałem go o nazwisko trenera lepszego to już gdzieś zaginął. Pewnie szuka informacji albo pyta rodziców :roll:

Jeszcze raz wracając do kwestii polskości Klose czy Podolskiego to ważniejsze jest to pojęcie o którym napisał assurbanipal/, czyli tożsamość narodowa. Nie obchodzi mnie gdzie się kto urodził. Liczy się to z jakim krajem się ta osoba osobiście identyfikuje. Klose zdecydowanie bliżej do Niemca niż do Polaka. U Podolskiego to już nie takie proste. Przynajmniej narazie. Zobaczymy za kilka lat.
Ostatnio zmieniony 08 lip 2006, 14:03 przez Mentor, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”