[']Rumeczek pisze:a teraz taka ciekawostka na temat upodobań Poldiego
Wikipedia.pl pisze:W wolnych chwilach i przed meczem uwielbia słuchać muzyki, zwłaszcza polskiego rapera Mezo
Chyba trzeba będzie wprowadzić specjalną rangę dla wszystkich tych, którzy wypisują swoje teorie nie mając żadnych racjonalnych argumentów i bronią się tezą, że każdy może mieć własne zdanie. Ja rozumie, że własne zdanie to podstawa, ale jeżeli jest ono bez sensu i nie potraficie go uargumentować to nie oczekujcie, że ktoś je będzie szanował. Zwariować tu można
Ciekawe gdzie się podział Neverhood, który forsował opinię o Capello jako trenerze za mało doświadczonym, o za słabych wynikach i ogólnie za słabym na Real. Kiedy zapytałem go o nazwisko trenera lepszego to już gdzieś zaginął. Pewnie szuka informacji albo pyta rodziców
Jeszcze raz wracając do kwestii polskości Klose czy Podolskiego to ważniejsze jest to pojęcie o którym napisał assurbanipal/, czyli tożsamość narodowa. Nie obchodzi mnie gdzie się kto urodził. Liczy się to z jakim krajem się ta osoba osobiście identyfikuje. Klose zdecydowanie bliżej do Niemca niż do Polaka. U Podolskiego to już nie takie proste. Przynajmniej narazie. Zobaczymy za kilka lat.