Hiszpania - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 08 lip 2006, 15:11

Masz racje co to tej wypowiedz. Był zapytany o Dume Kataloni i powiedział że to zaszczyt i że to w końcu zwycięsca Champions League. wiec bla bla bla - ale sądzisz ze cukrował ? :wink: Choć potem zastrzeg że nadal jest graczem Juve. Nie padają żadne konkrety i co dziwne żadna liczby :wink: Bo o zainteresowaniu pikarzami Juve pisze cała europa. Najwiecej działa Włoska i Hiszpanska prasa - normalne. Dlas tego ciekawe ile trzeba było by wyłożyć :roll: z trudiej strony jak Barca Milan czy Real beda chciał postawić na swoim to tu nie nie będzie mowy o ofercie a licytacji :wink:

Wcześniej wydawałao mi się że propozycja Barcelony z wypożycznieniem Gianluci może być ich największym plusem walce o tego gracza. Ale teraz po tym co czytałem wcale nie jest już tak - bo jak napisałem jest wielki obrońcą ale ma 29 lat i Juve na zdrowy rozum chyba nie wypożyczy piłkarze by za rok/dwa znów mu płacić 5 milionów sezon. Teraz mają szanse zarobić z 20 milionów [jak nie wiecej ] i bedzie sie liczyć kto tyle da.

Informacja na temat jego umowy wstępnej z Milane była by mało prawdopodobna gdyby nie info że piłkarze mają prawo od klubu negocjaci. A co jeszcze ważna nie ma już w Juve Luciano M. A tajemnicą Policzynela było to że Moggi i Galliani mają nie oficjalny pakt o nie agresji na rynku mercato, co mogło by mieć znaczenie :twisted:

Tak się składa że i tak nic sie nie wyjaśni przez 10 lipca :roll: Bo to jeden z warunków walki Włosko- Hiszpańskich o Zambrotte :roll: Jak nie to mam nadzieje że zobacze go na Camp Nou :wink:

Zauważ też że jest cisza na temat Trezeguet - a to był jeden z celów Barcelony wcześniej. Ponoć Inter ma go na celowników ale nie gra na mundialu [nie wiedzieć czemu] i nie ma okazji się lansować

Wróć do „Hiszpania”