Mercato Nerrazzurich!

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post autor: Sero » 08 lip 2006, 18:14

Masz racje, że sytuacja z Tonim komplikuje się. W zasadzie gdy patrze na coraz to nowsze kluby nim zainteresowane to nie wiem czy jest sens wydawać 30 albo i więcej mln euro na prawie 30 letniego piłkarza. Nie wiem gdzie, ale gdzieś słyszałem\czytałem że suma może sięgnąć nawet 50 mln :shock: nawet Romek czy Perez by tyle chyba nie dali :P
O Trezegola faktycznie można by poczynić starania. Tym bardziej, że rynek też ma swoje prawa i cena za Francuza spadnie wraz ze spadkiem Juve. Jaka będzie dokładnie nikt nie wie. Napewno jednak będzie grubo upuszczona, zresztą tak jak za każdego Juventino. Heh wczoraj jeden z włoskich portali podał, że jak nie Toni i Treze to ... Amauri :lol: Dziś na szczeście Chievo wycofało go z listy transferowej i prawdopodobnie zostanie w Veronie.

Nie wydaje mi się by Inter walczył o Zambrotte. To co piszą media to kaczka dziennikarska i nic więcej. Im ciągle mało, Nerazzurri kupili już 3 bocznych obronców, a oni do kolekcji chcą nastepnych. Teraz patrzyć jak w La Gazetta znajdziemy nagłówek "R.Carlos wraca na niebieską strone San Siro" :P

Wróć do „Wracając Do Meritum”