Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

dawdi17
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: dawdi17 » 08 lip 2006, 20:08

Jestem jak najbardziej z Woodym, ale nie można mówić, że ten sezon będzie decydujący. Na zdrowy rozsądek powinniśmy go wystawić na listę transferową. Piłkarz kupiony za około 20 mln euro (chyba...) przez pierwszy sezon wogóle nie zagrał, drugi sezon miał już lepszy, ale raczej nie można powiedzieć, żeby był dla niego udany. Ile można się jeszcze łudzić? Mam nadzieje, że moje słowa sie nie sprawdzą, sam uważam że Johnny w pełniej formie z Ramosem tworzą poprostu duet nie do przejścia, ale nie możemy poprostu nie kupić dobrego obrońcy by nie zostać znowu na lodzie.

Co do Baptisty... Ja uważam, że trener powinien zabierać zawodników najlepszych w okresie przed mistrzostwami. Oczywiście nie powinno być tak, że jedna drużyna gra w eliminacjach a druga w turnieju, ale World Cup to taka impreza kiedy musisz błyszczeć tylko przez jeden miesiąc. Przykładem niech będzie zawodnik Blaugrany Ronaldinho. Wszyscy mieliśmy nadzieje ujrzeć jesgo geniusz u naszych sąsiadów, a jak się skończyło każdy widział. Trochę odwrotnie było z naszym DON CHICHOTEM Roberto Carlosem. W klubie sezon nie był rewelacyjny, często krytykowany, po Gran Derby stał się piłkarzem niechcianym, a przynajmiej wg mnie nie miał się czego wstydzić na Mundialu. Bardzo dobra forma, były rajdy, były wślizgi, był duch zwycięstwa. I uważam, że Baptista powinien jechać kosztem jakiegoś piłkarza, który miał być podającym napoje. Brakło im takiego walczaka jak właśnie Bestia.

Wróć do „Hiszpania”