Corinthians pisze:Przeciez o nurkowaniu juz od dawna bylo wiadomo. Odejdzie Scolari, odejda nurki.
Oby Beenhaker naszych nauczyl tego nurkowania, bo ja bym osobiscie zadowolil sie wicemistrzostwem Europy i 4 miejscem na swiecie.
Corinthians pisze:A co do Cristiano to i tak zauwazylem poprawe w porownaniu z tym co gral na poczatku mistrzostw, bo wtedy nie dosc, ze sie wiecej kiwal to jeszcze mu to nie wychodzilo.
On chociaz cos probuje a nie tak jak inni gdy tylko znajdzie sie ktos kolo niego odrazu wycofuje pilke. Kazdy pilkarz spelnia jakas role, a Cristiano jest poprostu takim wolnym elektronem ktoremu wszystko wolno bo Scolari dajemu takie blogoslawienstwo.
Martinho pisze:Ja utozsamiam sie zarowno z Polakami jak i z Niemcami. Oczywiscie z Polska nieporownanie wiecej ale z Niemcami nie powiem ze wcale. Mamusiu, czy ja jestem dziwny Question
Nie, nie jestes. Ja tez nie mam nic przeciwko Niemcom. Mam gdzies historie, Polsko - Niemieckie konflikty, fakt ze wygrali z nami w grupie. Jesli chodzi o druzyny narodowe to nie mam swoich faworytow, kibicuje poprostu tym ktorych gra aktualnie podoba mi sie najbardziej. a akurat gra Niemeic przypadla mi do gustu bo trzeba przyznac ze chyba pierwszy raz w historii maja tak mloda i ofensywnie nastawiona druzyne. Nawet Brazylia moze brac z nich przyklad.